Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Barátnőm már kétszer szakított velem, eljöttem, mindig elmondta, hogy végleges, nem akart tőlem semmit, semmi esély, és talált is más pasit. Majd pár hét elteltével mindig kitalálta, hogy mégis költözzek vissza hozzá. Most harmadszorra akarja ezt megcsinálni, de már nem leszek ekkora balek, bármennyire szeretem. De nem értem, ez neki miért jó? Ha nincs ló jó a szamár is? Vagy valamiért nem tud elengedni, csak magának sem vallja be? Mert mindkét pasit ő dobta ki végül állítólag. Ja és nem éretlen tizenévesek vagyunk, hanem harmincasok, több éves együttéléssel.2021. dec. 17. 13:46
1/7 anonim válasza:
kapcsolatfüggő, amikor nem jön össze az új pasi, átmenetileg jó vagy te is
2/7 anonim válasza:
Egyszer sem szabadott volna visszamenned hozzá. Azt a morfondírozást pedig engedd el, hogy "neki ez miért jó". Teljesen lényegtelen. Tiltsd le minden létező kommunikációs csatornán és lépj tovább.
3/7 A kérdező kommentje:
elengedném, csak nehéz, mert még szeretem, és egy gyönyörű, okos nő, nem könnyen találok még egy ilyet.
2021. dec. 17. 13:54
4/7 anonim válasza:
Még egy ilyet remélem sose találsz és felnősz ahoz is h ne legyen minden a kinézet
5/7 anonim válasza:
Az exed megalázott téged. Kidobott. Másokkal kefélt, miközben te vágyakoztál utána. Nem szeret téged.
Teljesen mindegy, miért csinálja. Lépj tovább. Legyen már önbecsülésed ember.
6/7 anonim válasza:
Drámatagozat. Aki vevő rá, azzal meg lehet csinálni. Veled meg lehet. Annyiszor mégy vissza hozzá, amennyiszer ő akarja. Mert nem találsz tőle jobbat. Ha majd nem akar téged, akkor elhajt a francba.
7/7 anonim válasza:
Ismerek olyat, akinek a nője pár havonta lelép, majd visszamegy. Ez nem kétszer, hanem legalább tízszer megtörtént két év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!