Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legnevetségesebb dolog ami miatt szakitottatok?
Figyelt kérdés
2021. dec. 14. 10:02
1/12 anonim válasza:
Nem volt ilyen, mindig elég komoly okok vezettek a szakításaimhoz.
2/12 anonim válasza:
#1 Szóval a kérdés szempontjából nem releváns a válaszod. Tehát mi szükség volt leírni. :D
Nem azzal a videojátékkal játszottam, amelyikkel ő akarta, mert így nem játszhattunk együtt.
3/12 anonim válasza:
Én komolyan gondoltam, ő nem.
28/F
4/12 anonim válasza:
Hülyén itta a szódát. Voltak azok a műanyag szódás üvegek,ő mindig abból ivott, pohárból soha. És ahogy tartotta a száját meg az egész fejét, hogy ihasson belőle... Úgy nézett ki olyankor mint egy teknős. Annyira irritált egy idő után, hogy emiatt szakítottam 19 évesen. Visszagondolva elég vicces, 2 hetet voltunk együtt 😄😄
5/12 anonim válasza:
Műtét után, amíg otthon kellett lennie (nem lehetett látogatni), megszokta, hogy egyedül van és szakított, pedig mindennap beszéltünk telefonon. Aztán egyszer csak azt mondta, hogy inkább már ne is találkozzunk. Azóta se tudom hova tenni ezt az egészet.
6/12 anonim válasza:
Ettünk egy asztalnál és fordult ki a szájából az étel, csamcsogott, bufogott olyan halkan amitől a falra mászok bárki is legyen az.
Beszélgettünk és mindig a szavamba vágott.
Másik nő:
Nyerítve nevetett.
Büdös volt a szája, pedig mosott állandóan fogat. Tiszta és ápolt volt minden téren, fogorvoshoz nem volt hajlandó el menni.
7/12 anonim válasza:
Nekem nem volt elég nagy a körmöm, azért szakított velem egy srác.
8/12 anonim válasza:
Egyszer azt mondta, hogy engedjük el ezt. És elengedtük. Jól döntöttünk, azóta se hiányzott egy percre se.
9/12 anonim válasza:
#7!
Nem gondolod azt hogy ez egy kifogás! Volt tőled jobb számára.
10/12 anonim válasza:
Találok nála sokkal jobbat.Jobbat érdemlek
Wtf:')
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!