Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vissza szerezhetem? Van ertelme?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza szerezhetem? Van ertelme?

Figyelt kérdés
A baratnom 7 honap utan szakitott velem pont ma van egy honapja de rajottem meg mindig hianyzik nekem..nem annyira veszelyesen de minden nap eszembe jut nagyon sokszor,a kapcsolatunk nagyon erzelmes volt nagyon jol haladtunk ugy ereztem minden tokeletes,velem tervezte a jovojet de egy honappal ezelott ugy ebredt fel hogy o mar nem erzi azt amit kellene..ugy erzi valami hianyzik,a kozos jovonket terveztuk mar tenyleg o meg fiatal kicsit 25 eves es en 30 multam..az lenne a kerdes szerintetek ha o igy ezt meg mondta hogy legyen vege es ne keressuk egymast meg lehet majd eselyem nala? Latom az facebookon hogy teljesen mas eletet kezdett el elni es azota bar nem is irt hogy eleke vagy hasonlo..en sem de nehezen birom igy egy honap utan is..idovel ra johet hogy hibat kovetett el? Nagyon jo volt a viszonyunk a szakitast is felnottkent kezeltuk mindketten nem is haragszom ra,csak egyszeruen hianyzik nagyon es rola almodozom..
2021. dec. 10. 15:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs, ha azt mondta ne keressétek egymást, és nem gondolta meg magát, nem írt neked/nem hívott, akkor az nem véletlen. De ha te megnyugodnál attól, hogy keresed, és utoljára megpróbálod, szerintem csináld, vesztenivalód nincs. Egyszer megpróbálod, vagy sikerül, vagy végleg le tudod zárni magadban, ha tudod, ő már nem akar téged és nincs esély.
2021. dec. 10. 15:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazad van lehet vegleg lezarta:) lehet ha irok csak a sebeim tepem fel jobban:(
2021. dec. 10. 16:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen érthető, hogy egy hónap után még mindig hiányzik. Pár hónap múlva már halványulni fog ez az érzés.

Nincs értelme keresned, csak a saját dolgodat nehezíted azzal, hogy a facebookját nézegeted.

2021. dec. 10. 16:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Hat igen csak jon a karacsony meg minden es annyi tervunk volt..igy egyedul kell toltenem sajnos..
2021. dec. 10. 16:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Jön majd új év, új szerelem.
2021. dec. 10. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!