Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetem vissza?
4 éve vagyunk együtt (vagyis voltunk). Minden tökéletes volt nagyon szerettük/szeretjük egymást. Együtt akarunk lenni de a családja befolyásolja (pontosabban 1 ember). Szokott keresni én direkt nem akarok nyomulós lenni. Ugyanúgy beszélünk ahogy eddig csak a szeretlek és a becézgetések nélkül. Hallom a hangján hogy fáj neki de nem tudom mit tegyek.
Már a közös jövőnket tervezgettük (össze költözés, házasság, gyerek)
Valaki légyszíves adjon valami tippet mert egymás nélkül nem találjuk saját magunkat sem
Hogyan, milyen módon van hatással rá a családja?
Ki az az egy ember? Megtudakolható?
Adom a 2-es véleményét.
Ha valaki ennyire befolyásolható, azzal ne akarj a jövőben tervezni, családot alapítani, mert nem megfelelő a feladatra.
Illetve ha valóban annyira szeretne, akkor nem tudná ilyen szinten befolyásolni senki.
Az apja befolyása alatt áll
Mert egy hülyeség miatt megharagudott rám ami nem is az én hibám volt
Nem azt mondta neki hogy szakítson velem csak tudja hogy veszekedne vele és bunkózna
Megértem hogy az apja a mindene de meglehetne beszélni ezt az egészet
Tartjuk azóta is a kapcsolatot és nagyon féltékeny és mondta hogy szeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!