Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha a pasimnál maradt cuccaimat visszakérem?
Figyelt kérdés
Szakításkor azt mondta, hogy ha bármiben tud segíteni, csak szóljak. Én ekkor - mivel nagyon dühös voltam rá - azt válaszoltam, hogy soha nem kell a segítsége. Viszont több ruhám, cipőm, táskám nála maradt, nem vettem észre költözéskor. Már fél év eltelt a szakítás óta. Ciki, ha megkérem, hogy küldje el? Nem akarok tőle semmit, találkozni sem.2021. dec. 9. 13:23
21/26 A kérdező kommentje:
De azért ezek hiányoznak, kabátok, cipők. Nem vagyok milliomos, hogy ezekről csak úgy lemondjak. De amúgy nem vagyok benne biztos, hogy tényleg elküldi. Szerette mindenre rámondani, hogy ok, aztán nem történt semmi.
2021. dec. 9. 14:09
22/26 anonim válasza:
Küldje el futárral és te kifizeted. Nem kell ezen ennyit lamentálni.
24/26 anonim válasza:
Eskuszom nem ertem, hogy miert lenne ciki.
Mondjuk nekem a volt baratom mar ossze is haverkodott az ujjal, holnap jon hozzank:)
25/26 anonim válasza:
Azért annak is megvan a diszkrét bája, hogy a pasijaidból lyuksógorok lettek. Kezdd el nekik behűteni a sört, erre inniuk kel 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!