Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz visszakeresni vagy elolvasni a tájékoztatót, mikor hat a tabletta? Meg kell kérdeznie napi 3 embernek minimum?
Épp ezen gondolkodtam én is. :D
Aztán meg az embereket szidják, hogy nem tudnak rendes választ adni.
Majd újabb emberrel bővítik az emberiséget, a válaszok alapján... :DD
Az a baj, hogy sokan nem tudnak szöveget éretelmezni, pedig világosan le van írva, hogy mikor mi a teendő, így 100szor megkérdezik itt, és még ha normálisan válaszolsz akkor is visszakérdeznek.
Nem hisznek abban amit ott olvasnak, pedig nem viccből írják azokat a dolgoat oda :)
Én néha abban is kételkedek, hogy elolvassák-e (hosszú, és kötelezőket se olvasnak, cseten is rövidítenek).
És leírod nekik a választ, de viszakérdeznek, mert nem aarják elhinni, mert magukból kiindulva a másikat is hasonló tulajdonsággal megáldottnak tekintik.
De jó, hogy indítottad ezt a témát.. fél éve szedem a fogi tabimat és tegnap elfelejtettem bevenni, viszont a barátom beleélvezett a számba.. most akkor terhes lehetek????? Nagyon fontos SOS... :):):):):)
26 F
Erre gondoltál?:)
Nem erre.
Hanem arra, hogy megkérdezi, mikortól véd. Ezt le is írtam a kérdésben.
Azt már hagyjuk, hogy megkrdezi, hogy mi van, ha pár órával később veszi be...Ott van, hogy 12 óra késés nem gáz, de sokan 5 perceken vacakolnak.
Amiről te beszélsz, az más kategória...Kár, hogy ne tudsz értelmezni :P :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!