Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ciki, ha a pasimnál maradt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha a pasimnál maradt cuccaimat visszakérem?

Figyelt kérdés
Szakításkor azt mondta, hogy ha bármiben tud segíteni, csak szóljak. Én ekkor - mivel nagyon dühös voltam rá - azt válaszoltam, hogy soha nem kell a segítsége. Viszont több ruhám, cipőm, táskám nála maradt, nem vettem észre költözéskor. Már fél év eltelt a szakítás óta. Ciki, ha megkérem, hogy küldje el? Nem akarok tőle semmit, találkozni sem.

2021. dec. 9. 13:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

10.

Akkor készülj erre, vagy kidobta vagy azt mondja majd, hogy már kidobta.

2021. dec. 9. 13:56
 12/26 A kérdező kommentje:
9-es - téli cuccok, pár hónnappal ezelőttig fel sem tűnt, hogy hiányoznak. És most jutottam oda, hogy képes legyek egyáltalán szóba állni vele anélkül, hogy ez fájdalmat okozna.
2021. dec. 9. 13:56
 13/26 anonim ***** válasza:
93%
Ha viszonylag friss lenne, akkor azt mondanám, hogy nem gáz. Viszont fél év után nem sok esély van, hogy azok a dolgaid még megvannak és fura is lenne ilyennel megkeresni, szóval én azt mondnaám, hogy hagyd, ez ennyi volt. Pár hét, talán egy hónap múlva még lenne értelme, de fél év nagyon sok, nem sokan őrizgetnék a holmid ennyi ideig. Főleg azután, amit a végén mondtál neki.
2021. dec. 9. 14:01
 14/26 anonim ***** válasza:
11%

12.

Amúgy bíznál benne ennyire? Nem félnél attól, hogy telecseszi viszketőporral vagy bőrön keresztül felszívódó méreggel?

2021. dec. 9. 14:02
 15/26 A kérdező kommentje:
hát, közben ráírtam, és azt írta, elküldi. Szóval, vagy nem dobta ki és elküldi, vagy kidobta, csak nem merte megmondani és ennyiben maradunk :D
2021. dec. 9. 14:03
 16/26 A kérdező kommentje:
Szerintem az a sanszos, hogy észre sem vette, hogy ott hagytam.
2021. dec. 9. 14:03
 17/26 A kérdező kommentje:
12-es - azért ennyire nem gyökér.
2021. dec. 9. 14:05
 18/26 A kérdező kommentje:
Amúgy engem viselt meg jobban a szakítás, szóval én magamtól nem kérném vissza a cuccaim :D
2021. dec. 9. 14:05
 19/26 anonim ***** válasza:
74%
Nekem is maradt pár cuccom az exemnél, hirtelen váltunk el. Ő minden cuccát hazavitte, ami az enyém volt, elfelejtette visszaadni. 7 hónapja volt, de én már nem foglalkozok vele. Annyit nem ér, hogy fel kelljen vele vennem a kapcsolatot. Szóval én nem kérném vissza a helyedben.
2021. dec. 9. 14:07
 20/26 anonim ***** válasza:
49%
Ja olvasom, hogy közben elintézted vele a dolgot
2021. dec. 9. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!