Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek mit fog reagálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit fog reagálni az exem, ha ráküldöm a közel 2 méter magas kigyúrt, kétajtós szekrény öcsémet, hogy tanítsa kicsit móresre?

Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok és az exem megcsalt valami lotyóval ő 30 + egyéb szemét dolgokat is csinált a hátam mögött. Ezért kérném meg az öcsémet, hogy neveljen bele egy kicsi modort, amúgy ő 20 éves, annyira nem agresszív, de szerintem nekem megtenné. Szerintetek mennyire jó ötlet ? Exem olyan 184 körül van.

2021. dec. 1. 20:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Vagy saros foldbe dobod
2021. dec. 2. 02:38
 22/27 anonim ***** válasza:
73%
Kuldd rá, tesóknal ez normális :)
2021. dec. 2. 07:46
 23/27 anonim ***** válasza:
83%

Mondjuk nem értem, hogy minek kéne ráijeszteni. Valószínűleg élvezte a szexet a másik nővel, és úgyis szakítotok, ezután meg nem csajozhat vagy mi a cél? Mitől kell elvennie a kedvét az öcsédnek?

Ha zaklatna, akkor még megérteném, hogy ilyeneken gondolkozol, de ez nettó baromság így.

Szemét dolog a megcsalás, de és? 25 vagy bakker, adományozd el a cuccait rászorulóknak vagy valami, szomorkodd ki magad, aztán lépj tovább és legyél együtt egy hozzád illő pasival, ő nem volt az már a megcsalás előtt se.

2021. dec. 2. 07:56
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted egy 70 kilós, 170 centis ember nem tud összeverni egy kétszer akkorát? Megsúgom, de. Nem a súly és a magasság számít. Ezen kívül mégis mit érsz el ezzel? Mit vársz ettől? Miféle ódivatú konzervatív gondolkodású ember vagy?
2021. dec. 2. 10:00
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem az öcsémet vonnék be, légy okos, fizess le egy idegent.
2021. dec. 2. 10:02
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Ezekkel a cigókkal mindig a gond van...
2021. dec. 2. 11:17
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi ésszel nem csodálom, hogy megcsalt.
2021. dec. 2. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!