Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek mit fog reagálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit fog reagálni az exem, ha ráküldöm a közel 2 méter magas kigyúrt, kétajtós szekrény öcsémet, hogy tanítsa kicsit móresre?

Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok és az exem megcsalt valami lotyóval ő 30 + egyéb szemét dolgokat is csinált a hátam mögött. Ezért kérném meg az öcsémet, hogy neveljen bele egy kicsi modort, amúgy ő 20 éves, annyira nem agresszív, de szerintem nekem megtenné. Szerintetek mennyire jó ötlet ? Exem olyan 184 körül van.

2021. dec. 1. 20:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
97%
Ginàèk, Olàh csalàd 😆
2021. dec. 1. 20:45
 12/27 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem inkább többen menjetek oda és kérd számon a tetteit!

Van még egy férfi a családban? Menjetek el hármasban, esetleg többen és beszélgessetek vele szépen.

2021. dec. 1. 20:49
 13/27 anonim ***** válasza:
16%

Meg esetleg a te családod az ő családját keresse, hogy felvilágosítsa őket, hogy nem készítették fel rendesen a párkapcsolatra, nem tudja, hogyan kell, és egy kis utónevelést tegyenek már bele.

A többi üzleti és szexuális partnere is lehet, akiknek elmondjátok ezeket.

2021. dec. 1. 20:50
 14/27 anonim ***** válasza:
91%
25 évesen lánynak nevezed magad hm igen végülis a gondolkodásod még elég gyerekes. Én nagyon gáznak tartom ezt a megverős dolgot csak alpári cigányok csinálnak ilyet. Undorító.
2021. dec. 1. 20:52
 15/27 anonim ***** válasza:
92%

Feljelentéssel

Nem csodálom hogy megcsalt, ráadásul egy érettebb nővel.. elég agyhalott vagy.

2021. dec. 1. 20:59
 16/27 anonim ***** válasza:
88%
Az én öcsém ügyvéd. Jobban járnál, ha a tiéd is az lenne. De az öcsédnek -és neked is- biztosan kell majd egy. Büntetőügyekkel is foglalkozik, csak mondom.
2021. dec. 1. 22:12
 17/27 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy ti cigányok vagy, vagy mi?
2021. dec. 1. 22:12
 18/27 anonim ***** válasza:
90%

#8, azt te nem tudod, hàny pofon lesz, de egy is gaàzdaság, lehet testi sértés, stb

Vagy küldd az egész csalàdot, ahogy szokàs: ásóval vasvillàval, karddal!

Tanulj meg veszíteni: kevés voltàl, ez van.

2021. dec. 1. 23:05
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Elég szánalmas ötlet
2021. dec. 2. 00:31
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Kidobod, cuccot nem adod oda es kesz
2021. dec. 2. 02:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!