Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Fiúk, fajtársaim, titeket már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, fajtársaim, titeket már dobtak azzal a dumával hogy?

Figyelt kérdés

Tőlem sokkal jobbat érdemelsz, neked így sokkal jobb lesz majd meglátod.

Ettől még az is sokkal jobb lett volna ha azt mondja hogy bocs, de már mást szeretek. ez legalább egy logikus indok. de ez..... :(

2021. nov. 30. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nemtől függetlenül ezzel a szöveggel szakítanak a gyáva emberek.
2021. nov. 30. 11:15
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Engem nőként dobtak így na bumm. Utólag azt mondom, igaz az ilyen duma akkor is, ha közhely. Mert mindenki olyan párt érdemel, aki szereti.
2021. nov. 30. 11:19
 3/5 anonim ***** válasza:
81%
Én is mondtam már ilyet, de nem azért, mert mást szerettem volna
2021. nov. 30. 11:39
 4/5 anonim ***** válasza:
74%

"Fajtársaim"

Ugye tudod, hogy a nők is azok? :)

2021. nov. 30. 11:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Dobtak. Majd mikor mondtam neki, hogy engedje már meg, hogy én döntsem el nekem milyen igényeim vannak és ne ő gondolja el, hogy nekem mi lenne a jó nagy lett a csönd.
2021. dec. 2. 03:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!