Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem esett jól, miért csinálta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem esett jól, miért csinálta?

Figyelt kérdés
Két ismerosommel be ültünk egy barba péntek este . (40-es férfiak). Először fel se tűnt a több éves nagy szerelmem, hogy ő is ott ül egy barátjával. Évek óta nem is láttam, de még véletlen szeren se futottunk ősze sehol. Szerintem ahogy én észre vettem, biztos, hogy ő is. Ki jött a pincér srác, meg kaptuk az ital lapokat, mindenki ki kérte magának amit akart és beszélgettünk tovább. Az egyikük nem dohányzó, így mi ki mentünk el szívni egy cigit, de Baszus pont ők is ki mentek, én annyira bele merültem a beszélgetésbe, hogy fel se tűnt!!! Na lényeg a lényeg szerencsémre sregen szembe volt a másik kijelölt dohányzó hely. Próbáltam nem oda nézni ami sikerült is, kint beszélgettünk tovább, és valamiért be nézzem... És ahogy furdultam a szemem sarkából láttam, hogy mergesen nézett de a haverja is akit nem is ismerek néz.... Én már csak azért se néztem oda... Visza mentünk előttük, le ültünk, ő fel húzta a kabátját és el mentek. Mire volt ez jó? Mintha bántottam volna... Anno szépen válunk el... 4 éve kapcsolatban van, meg véletlen se keresnem meg. N29
2021. nov. 17. 19:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"miért kelett el menni... Senki nem foglalkozott senkivel mindenki el volt az érkezett társaságában"

Előbb jöttek, előbb mentek. És?

2021. nov. 17. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!