Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem esett jól, miért csinálta?
Figyelt kérdés
Két ismerosommel be ültünk egy barba péntek este . (40-es férfiak). Először fel se tűnt a több éves nagy szerelmem, hogy ő is ott ül egy barátjával. Évek óta nem is láttam, de még véletlen szeren se futottunk ősze sehol. Szerintem ahogy én észre vettem, biztos, hogy ő is. Ki jött a pincér srác, meg kaptuk az ital lapokat, mindenki ki kérte magának amit akart és beszélgettünk tovább. Az egyikük nem dohányzó, így mi ki mentünk el szívni egy cigit, de Baszus pont ők is ki mentek, én annyira bele merültem a beszélgetésbe, hogy fel se tűnt!!! Na lényeg a lényeg szerencsémre sregen szembe volt a másik kijelölt dohányzó hely. Próbáltam nem oda nézni ami sikerült is, kint beszélgettünk tovább, és valamiért be nézzem... És ahogy furdultam a szemem sarkából láttam, hogy mergesen nézett de a haverja is akit nem is ismerek néz.... Én már csak azért se néztem oda... Visza mentünk előttük, le ültünk, ő fel húzta a kabátját és el mentek. Mire volt ez jó? Mintha bántottam volna... Anno szépen válunk el... 4 éve kapcsolatban van, meg véletlen se keresnem meg. N29
Pontosan mi nem esett jól? Te az ignorálás látszatát akartad kelteni, ő is. Egyikőtök se ment oda a másikhoz, tehát annyira senki se akart dumálni.
Minek kell akkor megsértődni?
2021. nov. 17. 19:23
3/11 anonim válasza:
Gondolom neki meg az nem esett jól, hogy direkt úgy csináltál, mint aki észre se vette őt. Ha annyira nem érdekel, hogy köszönni se akarsz neki, akkor a reakciójával se kell foglalkozni.
2021. nov. 17. 19:47
4/11 A kérdező kommentje:
Úgy álltam hozzá, ahogy ő hozzám!
Mikor be mentél egy helyre és látszik valakin, hogy direkt el fordul de közben a haverja néz téged... Hát nem tudom... Ezek után nekem kellett volna oda menni hozzá pláne barátnője van, én semmilyen szempontból nem akarok cirkuszt...
2021. nov. 17. 19:51
5/11 anonim válasza:
Kicsit mintha túlgondolnád ezt a szitut. Túl vagy te ezen a pasin?
2021. nov. 17. 19:55
6/11 anonim válasza:
Az nekem nem jött le a leírásodból, hogy ő kezdte úgymond, ő fordult el direkt. Így azért másabb a helyzet, ezek után tényleg nem volt elvárható tőled, hogy te kedvesen köszönj neki, mikor ő ignorál. Tényleg ne foglalkozz vele, nem ér annyit.
2021. nov. 17. 19:57
7/11 A kérdező kommentje:
Teljesen, én nem velem úgy hogy túl gondolnék bármit is, csak nem értem mire volt ez jó.... Nem foglalkoztatott ez napok egyáltalán, gondoltam ki írom hátha kapok rá valami értelmes magyarázatot,kivancsi vagyok/voltam.
2021. nov. 17. 19:58
8/11 A kérdező kommentje:
6# nem, semmi.
Ő ez a mai divatnak megfelelő hoszu szakalt növesztett, vans... (próbálom körül írni kicsit) akikkel voltam, szép barna szolizott, két aktív sportoló volt plus 15 évvel idősebbek(munka társaim mellesleg). Az se értem miért kelett el menni... Senki nem foglalkozott senkivel mindenki el volt az érkezett társaságában :)
2021. nov. 17. 20:01
9/11 anonim válasza:
+1
2021. nov. 17. 20:10
10/11 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy hová mentek? Miből gondolod, hogy miattad?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!