Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szakítsak a fogyatékkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak a fogyatékkal élő párommal? 21/l

Figyelt kérdés

Lehet kicsit hosszú lesz, bocsi.

Szóval ő asszem szellemi fogyatékos (nem beszélt róla csak látszik rajta), emellett azt biztosan tudom, hogy epilepsziás. Még rohammal nem volt dolgom. Az agya az kb olyan 12-13 éves ember szintjén van. Vannak más dolgok is pl. múltkor meglepődött azon, hogy van kuka a szobámban. Egyszer volt olyan, hogy lemondtam egy találkozót, mert közbejött valami. Este 9-kor Mikor megírtam neki, utána írta, hogy jó de akkor mikor tudunk találkozni, erre nem válaszoltam, mert már aludtam. Reggelre 37 nem fogadott hívásom volt. Nagyon nehezen ért meg dolgokat, eléggé beszédhibás. Ezek alapján középsúlyos szellemi fogyatékosságra tippelek.

Nem akartam vele összejönni, rákényszerített. Az apja mindig őt okolja, ha valami nem úgy alakul egy lánnyal és sajnálatból tettem. Nem jó ez a kapcsolat érzem. Én 21 vagyok, ő 24. Nem én vagyok a megfelelő partner neki és ő se az nekem. Már attól rosszul vagyok, ha meg kell csókolnom, nemhogy még le is feküdjek vele. Amúgy én barátként kedvelem, de ez az összejövés ez nem tett jót. Hogyan lépjek ki ebből, hogy minél kevésbé sérüljön?

2021. nov. 10. 09:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
8%
Mármint a kamu kamu szöveget állandóan nyomató szellemi fogyatékosok.
2021. nov. 10. 12:24
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem kamuzok de ne zavarjon.
2021. nov. 10. 12:30
 13/24 anonim ***** válasza:
62%

Nem is neked szólt, hanem épp azoknak akik állandóan ezt mondogatják.

Igazából vagy azt mondják egy kicsit eltérő kérdésre h kamu vagy azon sírnak hogy már megint ugyanaz megy 1000ed szerre. Szóval nekik jár a csicska lángos. 😁

2021. nov. 10. 12:33
 14/24 A kérdező kommentje:
Jah értem, akkor bocsi :)
2021. nov. 10. 12:38
 15/24 anonim ***** válasza:
85%
veled is nagy baj van kérdező, hogy belementél egy kapcsolatba úgy, hogy nem akartad
2021. nov. 10. 12:44
 16/24 anonim ***** válasza:
88%

Mondd neki, hogy ne haragudjon de megismertel mast. ( ez fajni fog neki, de legalabb nem fog keresni)

Vagy mondd azt,hogy nagyon sok doldog van, a munkaba, csaladoddal, neked jelenleg nem fer bele egy kapcsolat.

Vagy, hogy, neked mas elkepzelesed van a jövöröl, es maradjatok csak baratok.

Mindenkeppen rosszul fog esni neki egy szakitas, de jobb kesöbb, mint soha. Muszaj vagy megmondani neki, mindkettötök erdekeben.

2021. nov. 10. 13:29
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Jó nagy szarba keverted magad. Készülj rá, hogy ha szakítasz, erőszakossá is válhat. Szóval inkább chaten vagy hivásban mondd meg neki. Szinte biztos, hogy utána még zaklatni fog. Ha eddig 37 nem fogadott hivásod volt tőle, most 370 lesz. Jobb ha letíltod. Viszont arra is számíts, hogy lehet a házad előtt fog várni munkából hazajövet.

Ha egy egyszerű visszautasítást nem bírt elviselni, egy szakítás végképp nem fog.

2021. nov. 10. 13:30
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Remélhetőleg minél kevesebb információja van rólad.
2021. nov. 10. 13:59
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem kényszerített, te mentél bele. Sajnálatból nem szabad magunkat/magunkból adni.
2021. nov. 10. 14:03
 20/24 anonim ***** válasza:
79%
Sok baromságot hallottam már, de ez komolyan új magasságokat nyit meg. Te egyébként rendben vagy szellemileg? Ha igen, akkor nem értem az egész szituációt.
2021. nov. 10. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!