Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy lehet feldolgozni, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Bocsánat előre is a terjedelmért. Nagypapámnak szüksége volt egy lábsérülése miatti kezelésre, mivel nagyothall, ezért én is mentem vele az orvoshoz. Az orvos átirányított egy másik szakorvoshoz. Nem hittem ilyenben korábban, de a legelső pillantásra beleszerettem ebbe a másik orvosba, valamint éreztem, hogy kölcsönös köztünk a vonzalom. Lényeg,hogy papám kezelése 5 alkalommal tartott, ezt követően találkoztam vele munkahelyén kívül. Ő rám írt már korábban, én nem akartam, hogy neki ebből bármi baja legyen a munkahelyén, így ragaszkodtam hozzá, hogy csak a kezelések után találkozzunk. Nagyon jól sikerült az első randink, végre megismertem egy okos, szakmájában sikeres, nagyon jóképű férfit, akire maximálisan fel tudtam nézni. Rákérdeztem a családi állapotára, mondta, hogy van egy 14 éves fia, akivel nem tartja a kapcsolatot az anyja miatt, akitől elvált sok-sok éve, jelenleg egyedülálló. Maximálisan bíztam benne, a tenyerén hordozott, sosem voltam még ennyire boldog. Mindig nálam találkoztunk, mert a munkából hazafele menet útba esett neki az albérletem, ahova 1 hét elteltével kulcsot is kapott. Rengeteget dolgozott, de a kevés közös szabadidőnket igyekeztünk aktívan tölteni, moziba, színházba, étterembe jártunk, kirándultunk. 18 hónapig voltunk együtt. Bemutattam a családomnak, barátnőimnek is, nagyon komolyan terveztem vele és hosszú távra. Az egyik barátnőm közölte velem, hogy látta az utcán egy kisgyerekkel kézen fogva sétálni. Este megkérdeztem tőle, hogy akkor ez most mi volt,van-e másik gyermeke. Biztosítottam róla, hogy nekem ezzel sincs problémám, sőt, ha úgy gondolja, akkor szívesen megismerném a kicsit. Közölte, hogy nem, az az öccse kisfia volt (eddig azt sem említette, hogy az öccsének van gyermeke). Később előfordult olyan is, hogy nem ért hozzám időben, mert elhúzódott a rendelése 3 órával. Nem kételkedtem benne, ameddig egy másik ismerősöm nem szolgálta ki egy étteremben, ahova egy nővel érkezett. Erre is volt magyarázata, hogy biztos egy hasonmásával keverte csak össze. Ekkor kitaláltam, hogy elmegyek az egyik házához és meglepem,mikor már biztosan otthon van este (korábban sosem akarta, hogy odamenjek, mert ne utazzak annyit a város másik felére, azzal is csak a kevés értékes időnk menne el). Csengettem, megdöbbenve álltam,mikor egy nő nyitott ajtót, és kérdezte, hogy mit szeretnék ott. Kiderült, mert már nem tudott mit kitalálni, a nő a 2. felesége, akivel van 2 közös gyermekük. Találkoztunk másnap, amennyire nyugodtan csak tudtam, elmondtam neki, hogy adja vissza a kulcsot, továbbá ebben a formában én nem szeretném folytatni tovább a kapcsolatot. Azóta 2 hét telt el, nem tudok rendesen enni, 5kg-ot fogytam, minden este sírógörcs tör rám, mindenről ő jut eszembe. El sem tudom képzelni,hogy valaha lesz olyan párom, akiben tényleg bízhatok, akire számíthatok, akivel tervezhetünk közösen.2021. nov. 8. 10:32
11/11 A kérdező kommentje:
Vannak orvos ismerőseim rajta kívül. Messze nem ájulok el attól, hogy valaki neve előtt ott a dr., ettől még senki nem lesz értékesebb ember a másiknál. A kedvessége, a rengeteg területen való jártassága nyűgözött le, valamint a kinézete. A másik telefonjában turkálás számomra méltatlan dolog, én sem adnám oda senkinek a telefonom, hogy nézze végig az üzeneteimet, beszélgetéseimet, és nem azért, mert bármi titkolnivalóm lenne. Neked mázlid volt, hogy hamar lebukott, nálunk az első intő jel is elég sokára volt, amikor már fülig szerelmes voltam. Barátnőim engem is próbáltam vigasztalni, de még nagyon sok időnek kell eltelnie, hogy ezt kiheverjem, ha egyáltalán valaha menni is fog.
2021. nov. 8. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!