Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy lehet feldolgozni, hogyan tovább?
Az a baj, hogy ez tul egyertelnu volt, de teged elvakitott a szerelem. Egy het utan lakaskulcs? Na jo..
Ertem en..orvos, presztizs, jol hangzik..tehat biztosan magas az IQ-ja, van tekintelye es igy tovabb. Ezek miatt vakon biztal benne.
Semmi kulonoset ne csinalj, gondolj arra, hogy milyen piszkos modon csalta veled a feleseget egy csalados ferfi. Orulj, hogy meg idoben kiderult. Ahogy teged elnezlek, meg sokaig huzhatta volna a mezes madzagot! Ott vartad volna az oltar elott, o meg sehol...
Tanulj ebbol es orulj, hogy megszabadultal egy ilyen feregtol! Maskor elobb ismerd meg az illetot, legyen szo egy bolti eladorol vagy a miniszterelnokrol! A hivatas nem jelenti azt, hogy valaki tokeletes!
Nem a penz a lenyeg, hanem hogy orvos! Tehat itt ajultal el...
Voltam NAGYON hasonlo szituban! Mi is setaltunk a belvarosban, elvitt vacsorazni, de meg wellnessezni is! Ez mind gyorsan tortent, de mar az elejen fura volt, hogy a wc-re is viszi a telot es titkos csaladi programokra megy. Kerek perec kilestem es lebuktattam. Egy igazi orult volt! En mar az elso into jelnel leptem, nem hagytam magam tovabb hitegetni!
Jah es atjott hozzam ket jo baratnom egy uveg pezsgovel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!