Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ezt hogy lehet feldolgozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy lehet feldolgozni, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Bocsánat előre is a terjedelmért. Nagypapámnak szüksége volt egy lábsérülése miatti kezelésre, mivel nagyothall, ezért én is mentem vele az orvoshoz. Az orvos átirányított egy másik szakorvoshoz. Nem hittem ilyenben korábban, de a legelső pillantásra beleszerettem ebbe a másik orvosba, valamint éreztem, hogy kölcsönös köztünk a vonzalom. Lényeg,hogy papám kezelése 5 alkalommal tartott, ezt követően találkoztam vele munkahelyén kívül. Ő rám írt már korábban, én nem akartam, hogy neki ebből bármi baja legyen a munkahelyén, így ragaszkodtam hozzá, hogy csak a kezelések után találkozzunk. Nagyon jól sikerült az első randink, végre megismertem egy okos, szakmájában sikeres, nagyon jóképű férfit, akire maximálisan fel tudtam nézni. Rákérdeztem a családi állapotára, mondta, hogy van egy 14 éves fia, akivel nem tartja a kapcsolatot az anyja miatt, akitől elvált sok-sok éve, jelenleg egyedülálló. Maximálisan bíztam benne, a tenyerén hordozott, sosem voltam még ennyire boldog. Mindig nálam találkoztunk, mert a munkából hazafele menet útba esett neki az albérletem, ahova 1 hét elteltével kulcsot is kapott. Rengeteget dolgozott, de a kevés közös szabadidőnket igyekeztünk aktívan tölteni, moziba, színházba, étterembe jártunk, kirándultunk. 18 hónapig voltunk együtt. Bemutattam a családomnak, barátnőimnek is, nagyon komolyan terveztem vele és hosszú távra. Az egyik barátnőm közölte velem, hogy látta az utcán egy kisgyerekkel kézen fogva sétálni. Este megkérdeztem tőle, hogy akkor ez most mi volt,van-e másik gyermeke. Biztosítottam róla, hogy nekem ezzel sincs problémám, sőt, ha úgy gondolja, akkor szívesen megismerném a kicsit. Közölte, hogy nem, az az öccse kisfia volt (eddig azt sem említette, hogy az öccsének van gyermeke). Később előfordult olyan is, hogy nem ért hozzám időben, mert elhúzódott a rendelése 3 órával. Nem kételkedtem benne, ameddig egy másik ismerősöm nem szolgálta ki egy étteremben, ahova egy nővel érkezett. Erre is volt magyarázata, hogy biztos egy hasonmásával keverte csak össze. Ekkor kitaláltam, hogy elmegyek az egyik házához és meglepem,mikor már biztosan otthon van este (korábban sosem akarta, hogy odamenjek, mert ne utazzak annyit a város másik felére, azzal is csak a kevés értékes időnk menne el). Csengettem, megdöbbenve álltam,mikor egy nő nyitott ajtót, és kérdezte, hogy mit szeretnék ott. Kiderült, mert már nem tudott mit kitalálni, a nő a 2. felesége, akivel van 2 közös gyermekük. Találkoztunk másnap, amennyire nyugodtan csak tudtam, elmondtam neki, hogy adja vissza a kulcsot, továbbá ebben a formában én nem szeretném folytatni tovább a kapcsolatot. Azóta 2 hét telt el, nem tudok rendesen enni, 5kg-ot fogytam, minden este sírógörcs tör rám, mindenről ő jut eszembe. El sem tudom képzelni,hogy valaha lesz olyan párom, akiben tényleg bízhatok, akire számíthatok, akivel tervezhetünk közösen.

2021. nov. 8. 10:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Orvos....
2021. nov. 8. 10:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
egy ilyen véglény miatt nem érdemes sírni...
2021. nov. 8. 11:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Rettenetesen sajnálom a feleségét is, ő sem tudott rólam, mint kiderült. Az a nő vagyok, aki sosem ment bele szeretői viszonyba, laza kapcsolatba, az én értékrendembe nem fér bele a megcsalás semmilyen formában. Akaratomon kívül mégis ilyen helyzetbe kerültem, magamra is neheztelek,hogy miért bíztam benne ennyire vakon, miért nem szólalt meg bennem hamarabb a vészcsengő.
2021. nov. 8. 11:22
 4/11 anonim ***** válasza:
87%

Az a baj, hogy ez tul egyertelnu volt, de teged elvakitott a szerelem. Egy het utan lakaskulcs? Na jo..

Ertem en..orvos, presztizs, jol hangzik..tehat biztosan magas az IQ-ja, van tekintelye es igy tovabb. Ezek miatt vakon biztal benne.

Semmi kulonoset ne csinalj, gondolj arra, hogy milyen piszkos modon csalta veled a feleseget egy csalados ferfi. Orulj, hogy meg idoben kiderult. Ahogy teged elnezlek, meg sokaig huzhatta volna a mezes madzagot! Ott vartad volna az oltar elott, o meg sehol...

Tanulj ebbol es orulj, hogy megszabadultal egy ilyen feregtol! Maskor elobb ismerd meg az illetot, legyen szo egy bolti eladorol vagy a miniszterelnokrol! A hivatas nem jelenti azt, hogy valaki tokeletes!

2021. nov. 8. 11:38
 5/11 A kérdező kommentje:
Valóban, utólag belegondolva nagyon gyors volt. Visszakérdezek, ha valaki veled a legforgalmasabb utcán kézen fogva sétál, elmentek közösen 1 hétre nyaralni belföldre, külföldre is, bevállalja,hogy megismeri a családod, barátaid, akkor gyanakodnál? Nem a pénze miatt voltam vele, én semmivel nem voltam előrébb anyagilag miatta, a papám orvosi kezelései mind ki lettek fizetve, ahogyan a közös programjainkon is hol én fizettem, hol ő, nagyságrendileg ugyanannyit. Nem kaptam méregdrága ajándékokat, nem is fogadtam volna el, aki pénzért van valakivel, azt nem barátnőnek hívják, hanem inkább nem is írom ki, hogy minek. Nem azért voltam vele, mert hú, de megörültem, hogy végre egy komoly egzisztenciával rendelkező orvos került az utamba. Hidd el, ha találni fogok egy lehengerlő humorú, intelligens, jóképű bolti eladót, akkor nem fogom visszautasítani csak azért, mert ez a munkája.
2021. nov. 8. 11:53
 6/11 anonim ***** válasza:
csodálom, hogy valós címet adott meg
2021. nov. 8. 12:10
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem lett volna értelme ebben is hazudnia, a telefonszáma után könnyen ki tudtam volna keresni a címét. Annyira ambivalens, hogy egy okos, szakmailag kifogástalan férfi hogy viselkedhet így a magánéletben. Ha megmondja a kérdésemre még a legelején, hogy van felesége, vele 2 közös gyermeke, valamint a korábbi kapcsolatából 1 gyermeke, akkor egy szavam sem lenne, adott volna lehetőséget, hogy ilyen helyzetben akarok-e tőle bármit vagy sem.
2021. nov. 8. 12:54
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Lenne egy kérdésem, őszintén válaszolj! Ki fizette az albérletedet, az utazásokat, a szórakozásokat, a rezsidet?
2021. nov. 8. 13:13
 9/11 A kérdező kommentje:
Saját magamnak fizettem az albérletet és rezsit. Az utazásokat közösen foglaltuk le, ő utalta el az árát a repjegynek és a szállodai szobának, én meg pontosan a felét visszautaltam neki rögtön. Kikapcsolódásokat hol ő, hol én fizettem, nagyságrendileg azonos összegről van szó. Leírtam világosan, hogy nem a pénzéért voltam vele. Van munkahelyem, megfelelő jövedelmem, senkire nem vagyok anyagilag rászorulva.
2021. nov. 8. 13:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem a penz a lenyeg, hanem hogy orvos! Tehat itt ajultal el...

Voltam NAGYON hasonlo szituban! Mi is setaltunk a belvarosban, elvitt vacsorazni, de meg wellnessezni is! Ez mind gyorsan tortent, de mar az elejen fura volt, hogy a wc-re is viszi a telot es titkos csaladi programokra megy. Kerek perec kilestem es lebuktattam. Egy igazi orult volt! En mar az elso into jelnel leptem, nem hagytam magam tovabb hitegetni!

Jah es atjott hozzam ket jo baratnom egy uveg pezsgovel.

2021. nov. 8. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!