Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ok-e a szakításra az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ok-e a szakításra az, hogy elmúlt a szerelem? Nem vonzódom a barátomhoz.

Figyelt kérdés

Igyekszem rövid lenni.

- 20 évesek vagyunk.

- 3 éve vagyunk együtt.

- Náluk lakom.

- Egy szakra járunk az egyetemen.

Már nagyjából féléve nem vonzódom a barátomhoz. Előtte sem tetszett a teste, de a belső tulajdonságai ezt ellensúlyozták. Viszont 3 hete egy veszekedésünk fizikai erőszakkal végződött. Haza szeretnék költözni, de ezt nem engedi. Amikor azt mondtam neki, hogy szakítani szeretnék felment egy épület tetejére és képet küldött, hogy ő le fog ugrani (spoiler: nem ugrott), mert nem tud nélkülem élni stb...Azt mondta, hogy megváltozik. Tényleg megváltozott. 3 hete a tenyerén hordoz. Olyan mint a kapcsolat elején. Viszont én már nem vonzódom hozzá: csúnyának látom (nem csúnya, csak túlsúlyos), idegesítenek a szokásai, legszívesebben kerülném a társaságát, nem érzem biztonságban mellette magam. Egy hisztis, ronda, dagadt, lusta, manipulatív görénynek tartom. (Tudom, hogy ez messzemenően túlzó, de mégis így érzem)

Volt-e már valakivel ilyen? Ha igen: visszatért a szerelem vagy a vonzalom?

Nem akarok 3 évet kidobni a kukába, de nem érzem így jól magam.

Továbbá érvek a szakítás ellen:

- minden nap látnánk egymást és borzasztó kínos lenne

- visszaélne a privát képeimmel (előző barátnőjével is megcsinálta). Ettől nagyon tartok.

- jelentős összeggel tartozik nekem, ami nincs lepapírozva. Félek nem adná meg a tartozását, ha szakítanék.

- Mi lesz ha mégis leugrik vagy másképpen rontja el az életét? Egész életemben bűntudatom lesz.

- Félek, hogy nem találnék jobbat. Egyedül pedig könnyen befordulok.

Még két hétig nem mehetek haza, mert a családom covid-os. Addigra szeretnék megoldást találni.

2021. nov. 5. 10:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez már akkor el volt bhaszva, amikor még el se kezdődött.
2021. nov. 5. 10:46
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálam kb ugyanez zajlott le pár hónap alatt. 3 éves kapcsolat volt a miénk is. Én szakítottam.
2021. nov. 5. 10:56
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Nincs mire várni. Fiatalok vagytok. 3 évet kidobni a kukába? Ó még hány évet fogsz kidobni a kukába... ezt nem így kell felfogni. Szép volt, jó volt, elég.

Nem találnál jobbat? 20 évesen? Hagyjuk már... még nem is voltál soha egyedül, kb gyerekkorod óta vele vagy Honnan tudod, hogy egyedül befordulsz?? Tanulsz, barátnőzöl, sportolsz, utazol, bulizol - miért kéne befordulni? Majd jön másik.

2021. nov. 5. 10:57
 4/20 anonim ***** válasza:
99%

"Egy hisztis, ronda, dagadt, lusta, manipulatív görénynek tartom."

ÉS megkérdezi 20 évesen, hogy ez elég ok-e a szakításra. Más 40 évesen 2 gyerekkel is szakít simán ilyen okkal.

2021. nov. 5. 10:58
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
#3 Szép volt, jó volt, köszönöm ennyi! :D
2021. nov. 5. 10:58
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Az egész 3 év a kuka , mèg csak nem is te dobnàd ki
2021. nov. 5. 10:59
 7/20 anonim ***** válasza:
84%
Fiatal vagy meg hozza hogy benne ragadj egy ilyen kapcsolatban. Erzelmileg probal vele zsarolni hogy ongyilkos lesz meg kart tesz magaban ha el mered hagyni... Jezus ereje. Aki hulye haljon meg. A penz tartozasrol a srac szuleinek van tudomasa? Ha igen egy kulon kort fuss veluk is hogy ha vege lenne a kapcsolatnak ok jobb belatasra teritik a kis fiuk hogy adja meg ami jogosan jar. Vagy haragbol a fiuk melle allnanak hogy ne adjon vissza semmit a penzbol ha elhagyod egy szem fiuk? Ha intim fotokat csinalt rolad es azzal zsarol felteszi a netre azzal a srac farag ra csunyan. Jogi kovetkezmenyei vannak az ilyennek. Vegul rolad. Te valoszinu sosem voltal szerelmes ebbe a fiuba. Ha mar az elejen sem vonzott a kulseje mert kicsit dagadt. Elhitetted magaddal hogy tudod szeretni csak hogy legyen valakid aki legalabb valahogy kinez. Tehat a kulsosegek nagyon is foszerepben vannak nalad. Belso tulajdonsagok meg csak ideig oraig kompenzaltak nalad a dolgokat. Valoszinu te sem egy gyonyoru viragszal lehetsz ha ezt mondod felsz nem talalsz szebbet jobbat tole. Kapcsolat es tars fuggo vagy ha ezt mondod keptelen vagy boldog lenni a nelkul hogy legyen valakid.
2021. nov. 5. 11:05
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

ez egy beteges, toxikus kapcsolat, a pasi meg egy manipulativ, zsarolo fereg. nem is kerdes, hogy hagyd ott, mert ez csak rosszabb lesz. mar eleve az is eleg lenne a szakitashoz, h nem vonzodsz hozza, de ezekkel egyutt meg egyenesen menekulnod kene.

- ha minden nap latjatok egymast (gondolom az egyetem miatt), az neki is kinos lesz, de el lehet intezni egy szia-sziaval es nem kell beszelnetek egymassal. nincs online oktatas?

- ha visszael a privat kepeiddel, feljelented. illetve szerintem nalad is vannak olyan dolgai, amikkel vissza tudnal elni. ez ne riasszon el a szakitastol! illetve amig meg egyutt vagytok, nem tudod valahogy kitorolni a dolgairol ezket a kepeket?

- mennyivel tartozik? lehet, meg moat vissza kene tole kerni. illetve irtad, h naluk laksz, akkor a szuleivel joban vagy? lehet nekik is meg kene emliteni ezt. de vegsosoron, ne tartson vissza, sajnos en is leptem mar ki ugy kapcsoatban, h a pasinal maradt egesz sok penzem es soha nem adta vissza. de ugy voltam vele, nem er annyit a penz, minthogy azt az idiotat elviseljen vagy konyorogjek neki, hogy fizesse vissza.

- ugrojon. de amugy nem

fog. az ilyennek csak a pofaja nagy.

- ennel csak jobbat talalnal, ill. ennel

meg egyedul is jobb. miert is ragaszkodsz hozza ennyire? te csak felelmbol vagy meg vele egyutt.

2021. nov. 5. 11:07
 9/20 Noren1989 ***** válasza:
34%

Gondolom fizetted a lakbért szépen, szorgosan, míg náluk laktál :DDD

Nos, a válaszod szerencsére irreleváns: hagyd el, csá!!

10/20 anonim ***** válasza:
92%

,,visszaélne a privát képeimmel (előző barátnőjével is megcsinálta)."

Akkor te miért csináltál neki ilyen képeket? Minek álltál vele össze egyáltalán? Mit hittél, veled majd más lesz?

Tanultál ebből. Szakíts minél hamarabb.

1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!