Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás depresszió miatt? Van visszaút?
Figyelt kérdés
30+ felnőttek vagyunk, én vagyok a férfi. Úgy indult mint a mesékben, tiniknek éreztük magunkat. Azonban az apám halála miatti depresszió miatt gyakran voltam feszült, ezért fél év után szakított. Tisztában van vele hogy ez volt a kiváltó ok. Feszült voltam, de nem kiabáltam vagy bántottam. Azt mondja szeret és hiányzok, de azért kellett ezt a döntést meghoznia, hogy jól legyek. Többször volt azóta olyan kijelentése hogy nem tudja mi lesz velünk, de most nem ez a legfontosabb, hanem hogy jól legyünk. Viszont emellett gyakran a tudtomra adja, hogy kitart a döntése mellett. Ha nem keresem, akkor keres ő. Leírja a napját, érdeklődik, a támogatásáról biztosít, stb. Nagyon hiányzik, és egész nap csak rá gondolok és szeretném rendbe tenni a lelkemet, hogy kiteljesedhessek mellette. Szerintetek van még innen visszaút?2021. okt. 14. 13:25
11/14 anonim válasza:
Azért szerintem elég durva hogy egy ilyen esetben a párunk inkább lelép és nem marad mellettünk...
Jóban rosszban ugye?
Szerintem dolgozz magadon, ne a párod miatt, hanem magad miatt.
Elég sok segítséget kaphat az ember , szakemberektől vagy akár könyvek által.
12/14 anonim válasza:
Ez az élet rendje. Nem a gyereketek halt meg. Szedd össze magad de sürgősen!
13/14 anonim válasza:
12
ezt a kioktató hangnemet felejtsd el egy gyászoló ember esetében.
ha vkinek meghal a gyereke, nagy fájdalom, de ami megkülönbözteti egy szülő halálától, h. sok esetben a párnak még születhet gyereke.
aki nem pótolja az elhunytat, de új reményt és boldogságot ad.
de ha vkinek meghal anyja, apja, akkor vége, mert nem lesz új anyja, apja.
az élet rendje, meg szedd össze magad a legócskább és legbicskanyitogatóbb szövegek egyike.
én mint szintén gyászoló kikérem ezt a hangnemet!
14/14 anonim válasza:
Két év hosszú egy lehangolt ember mellett. Főleg ha előtte másmilyen voltál. Nekem is volt egy olyan gyászoló, depressziós időszakom, hogy önként bementem a pszichiátriára, de a végén felálltam gyógyszerek nélkül is. Éld meg most a gyászt, tényleg úgy, ahogy akarod. Üvölts, zokogj, ami kell. Ne fojtsad el megint, hanem engedd átmenni rajtad, majd tovaszállni. Lehet a barátnőd jelenléte volt az a bizonyos szőnyeg, ami alá idáig sepregettél, vagy miatta nem tudtad ezt igazán feldolgozni. Szerintem jól tette, hogy most hagy téged egy kicsit megtalálni magad, közben támogat. Valószínüleg nem mondott le rólad, idáig kitartott, most is támogat, de tedd oda magad a pszichológusnál és add tudtára, hogy te nagyon szeretnéd visszakapni őt és mindent megteszel. Szerintem vele is oszd meg min mész keresztül, mert a kapcsolatban a kommunikáció felér egy jó pszichoterápiával. Idáig nem tudtál vele őszintén megnyílni? Rejtegetni próbáltad ezt a gyászt, hogy őt védd, vagy magadat tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!