Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás depresszió miatt? Van visszaút?
Figyelt kérdés
30+ felnőttek vagyunk, én vagyok a férfi. Úgy indult mint a mesékben, tiniknek éreztük magunkat. Azonban az apám halála miatti depresszió miatt gyakran voltam feszült, ezért fél év után szakított. Tisztában van vele hogy ez volt a kiváltó ok. Feszült voltam, de nem kiabáltam vagy bántottam. Azt mondja szeret és hiányzok, de azért kellett ezt a döntést meghoznia, hogy jól legyek. Többször volt azóta olyan kijelentése hogy nem tudja mi lesz velünk, de most nem ez a legfontosabb, hanem hogy jól legyünk. Viszont emellett gyakran a tudtomra adja, hogy kitart a döntése mellett. Ha nem keresem, akkor keres ő. Leírja a napját, érdeklődik, a támogatásáról biztosít, stb. Nagyon hiányzik, és egész nap csak rá gondolok és szeretném rendbe tenni a lelkemet, hogy kiteljesedhessek mellette. Szerintetek van még innen visszaút?
nagyon milyen vagyok mai napig, és ha emiatt hagyna el a szerelmem, eszem ágában sem lenne pitizni utána.
hiszen bajban ismerszik meg az ember, ha magamra hagy krízishelyzetben, akkor nem ő az igazi.
szóval nem igazán értem mi a fenének akarsz te visszakerülni hozzá.
menjen a francba, és keress egy normális, empatikus csajt.
2021. okt. 14. 13:31
2/14 anonim válasza:
*mélyen vagyok...
2021. okt. 14. 13:31
3/14 anonim válasza:
Ha annyira támogatna, nem szakított volna egy ilyen miatt, hanem segítséget kérni neked, ha annyira kell.
Most meg vagy zuhanva, de ha majd tisztán látsz, nem hiszem, hogy egy ilyen embert vissza akarsz kapni. Ez nem támogatás, hanem melegen tartás. De ő éli az életét és még az orrod alá is dörgölte, hogy ez van.
2021. okt. 14. 13:32
4/14 anonim válasza:
Hanem igyekezett volna segítséget találni neked (kimaradt a fele, bocs #3)
2021. okt. 14. 13:33
5/14 anonim válasza:
"Azonban az apám halála miatti depresszió miatt gyakran voltam feszült, ezért fél év után szakított."
Bántottad a barátnődet ilyenkor? Verbális és/vagy fizikai erőszak?
2021. okt. 14. 13:34
6/14 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok, kimaradt a lényeg: a halál 2 éve történt, csak elnyomtam magambam és azóta depressziós voltam. Ez azóta derült ki egy terápián, a szakítás óta. Ő csak annyit érzett hogy nem oké velem valami. Én sem tudtam hogy emiatt vagyok fura.
2021. okt. 14. 13:34
7/14 A kérdező kommentje:
#5: nem bántottam soha sem verbálisan, sem sehogy.
2021. okt. 14. 13:35
8/14 A kérdező kommentje:
Hétköznapi dolgokon idegeskedtem mint pl melegem van stb, befordult voltam, egyszóval negatív.
2021. okt. 14. 13:36
9/14 anonim válasza:
Ha mind a ketten dolgoztok becsülettel egymásért nagyon is IGEN.Egy nagy veszteség sokszor úgy bánik az elmével hogy kibújik az ember önmagából.Még te sem ismered fel magad.Minden jót nektek!!!
2021. okt. 14. 13:36
10/14 anonim válasza:
Ha ennyi ideg húzódott és ilyen szintre jutott, pláne segítség kellett volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!