Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz több év után a szakítás?
Figyelt kérdés
Mi 7éve vagyunk együtt, neki én vagyok a 2.baratja ő nekem az első barátnőm. Szinte egymás mellett nőttünk fel mert ő 22 én 26 voltam mikor össze jöttünk.
De úgy érzem és látom nem igazán megy mát a dolog és tépelődök hogy mit tegyek..
2021. okt. 13. 09:02
1/6 anonim válasza:
Ha nem látod hogy életed végéig vele lennél, jobb minél előbb szakítani, nem érdemes egymás idejét húzni. Természetesen nem könnyű de ha utána kellôen magadra fordítod az időt nem lesz vészes se.
2/6 anonim válasza:
"Szinte egymás mellett nőttünk fel mert ő 22 én 26 voltam mikor össze jöttünk."
He?
3/6 anonim válasza:
33 éves “férfi” napjainkban… 🤦🏼♀️
4/6 anonim válasza:
Nekem könnyű volt szakítani 3 év után, 7 év után is az lett volna, ha halott a kapcsolat.
Bár én nem 26 évesen kezdtem el felnőni, kérdező. :)
5/6 anonim válasza:
Ha te már nem szereted, akkor neked könnyű lesz, ha ő még szeret, akkor neki szar lesz egy két hétig nagyon, de utána ő is túlteszi magát a dolgon. Csak ne húzd a döntést.
6/6 anonim válasza:
Nem foglak áltatni: nagyon nehéz lesz. Én 5 és fél év után szakítottam, nagyon fájt, rengeteget sírtam, de megérte. Hiszen csak leépített az a kapcsolat, és én későn vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!