Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nektek elég ok lenne a szakításra?
Megtörtént veled, amit minden nő átél legalább egyszer. A csaj nem vesz téged komolyan, nem érez igazából semmit, csak a testiség miatt kellesz neki. Kb. mint egy szexkapcsolat, nem igazi kapcsolat, ahol érzelmek is vannak. De ha meg neked nem jó a szex, akkor hagyd a fenébe.
Én is voltam már így, hogy csak arra kellettem volna, de csak én dolgoztam a szexben és hát mondom, akkor már inkább magamnak csinálom, nem fárasztom magam olyannak, aki iránt nem érzek semmit. (am nyugodtan szólj be neki, hogyha szexpartnert akar, akkor ahhoz jónak kéne lennie a szexben XD)
#6: látom nem voltál még nővel :D
#5: igen, ezt érzem
nekem mondjuk elélvezés után tényleg túl érzékeny és nem kamuból. Ettől függetlenül megkérdezem a páromat, hogy szeretné a befejezést és nem hagyom ott álló faxxal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!