Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez nektek elég ok lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nektek elég ok lenne a szakításra?

Figyelt kérdés
Friss kapcsolat, kb 1 hónapja vagyunk együtt. A lány egyáltalán nem mutatja ki az érzéseit, kb úgy viselkedik, mint az első randinkon. Emellett az ágyban sem túl odaadó, sőt.. inkább önzőnek mondanám. Volt olyan, hogy kielégítettem, ő pedig majdnem otthagyott álló szerszámmal.
2021. okt. 12. 20:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2021. okt. 12. 20:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2021. okt. 12. 20:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Megtörtént veled, amit minden nő átél legalább egyszer. A csaj nem vesz téged komolyan, nem érez igazából semmit, csak a testiség miatt kellesz neki. Kb. mint egy szexkapcsolat, nem igazi kapcsolat, ahol érzelmek is vannak. De ha meg neked nem jó a szex, akkor hagyd a fenébe.

Én is voltam már így, hogy csak arra kellettem volna, de csak én dolgoztam a szexben és hát mondom, akkor már inkább magamnak csinálom, nem fárasztom magam olyannak, aki iránt nem érzek semmit. (am nyugodtan szólj be neki, hogyha szexpartnert akar, akkor ahhoz jónak kéne lennie a szexben XD)

2021. okt. 12. 20:25
 4/10 Belle Rose ***** válasza:
100%
Beszéltél vele ezekről a dolgokról?
2021. okt. 12. 20:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem szeret téged. Ez mondjuk ok a szakításra.
2021. okt. 12. 21:10
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
Nem gondolod komolyan, hogy neki annyira jó, hogy elélvez és ez a szint nem tart addig és úgy míg rá nem elvezel. Tocsog a lába között annyira jó, de nem akarja folytatni. Nekem eletszerutlen. Szerintem csak megjátsza, hogy hamarabb szabaduljon tőled és rápróbál hátha abba hagyod. "túl érzékeny már" stb 😂
2021. okt. 12. 21:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. okt. 12. 22:14
 8/10 A kérdező kommentje:

#6: látom nem voltál még nővel :D

#5: igen, ezt érzem

2021. okt. 12. 22:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

nekem mondjuk elélvezés után tényleg túl érzékeny és nem kamuból. Ettől függetlenül megkérdezem a páromat, hogy szeretné a befejezést és nem hagyom ott álló faxxal. :D

2021. okt. 13. 14:10
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
6-os, hozzám odalenn élvezés után nem lehet hozzányúlni, mert fáj. Szó szerint, annyira túlérzékeny lesz. Szóval nem feltétlen kamuzik. Bár ha előbb elmegyek, alap, hogy kielégítem a páromat, ha behatolás nincs is.
2021. okt. 16. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!