Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha igazán szerettél valakit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha igazán szerettél valakit, hogy tud elmúlni?

Figyelt kérdés

A környzetemben szinte mindenki azt mondja, lépjek már túl az exemen.

4 hónapja szakított velem, de én annyira nagyon szerettem, és nem akar múlni az érzés. Vannak jobb pillanatok, de még mindig sokat sírok.

Járok szakemberhez, de akkor is olyan esélytelennek látom, hogy az érzelmeim elmúljanak.

Volt már így valamelyikőtök? Mi segít ilyenkor?

2021. okt. 5. 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:
88%

A szerelem kevés egy kapcsolathoz. Az a minimum, hogy ő is szeressen, ha ez nincs így, akkor azt tudomásul kell venni. Mit szeretsz abban, aki eldöntötte, kimondta, hogy neki te nem vagy megfelelő? Ő új életet kezdett nélküled, akár még új kapcsolata is lehet, vissza jönni úgysem fog.

Sokszor egész egyszerűen tényleg rossz a kapcsolat, de te nem akarod racionálisan látni, hogy 100 sebből vérzett. Gondold át!

2021. okt. 5. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Meg tud kopni. Sajnos én már tapasztaltam, hogy a részemről múlt el. A másik fél ezért rengeteget tett. Nem azt akarom mondani, hogy te vagy a hibás bármilyen téren is, de az az egy biztos, hogy rád is vár egy jobb szerelem.

4 hónap még nem olyan sok idő, főleg ha évekig együtt voltatok. Nekem az nagyon furcsa, amikor valaki megszakít egy minimum 2-3 évig tartó kapcsolatot, és pár hét múlva már új "életem szerelme <333" van.

2021. okt. 5. 21:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Attól még hogy szeretek valakit nem biztos hogy viszont is szeret, a párkapcsolat alapja a kölcsönösség, ha egyoldalú az inkább rajongásnak nevezhető. Volt olyan nő az életemben akit mai napig szívemből szeretek, néha találkozunk is munkaügyben, rohadt jó érzés átölelni, de ez sajnos egyoldalú, részéről barát vagyok. Mit lehet ilyenkor tenni? Elfogadod, hogy így érez és keresel mást. Már az elején elmondta hogy részéről nincs meg a szikra, akkoriban nagyon sokat jártunk el együtt szórakozni, táncolni. Aztán rájöttem hogy amíg a közelemben van nem fogok mást keresni így elbúcsúztam tőle és többet nem találkoztunk. Ő ezt nehezményezte, nem értette miért kell a személyét ignorálnom, de ez volt a jó döntés.
2021. okt. 5. 21:28
 4/6 A kérdező kommentje:

#3 értem, de szerintem ez azért picit más.

Nálunk állítólag én voltam a NŐ, akivel az életét le akarja élni, és én is vele terveztem. Csak aztán meggondolta magát. Nem 15 évesek vagyunk egyébként.

2021. okt. 5. 21:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Rohadt nagy közhely, de csak az idő segít. Ahogy telnek múlnak a hetek, aztán a hónapok, úgy alakítja ki az ember az új életét az ex nélkül. Új események, élmények egy idő után kikoptatják az emlékeket. És ami fontos, hogy nem szabad kapcsolatot tartani, közösségi oldalon követni az életét.. stb
2021. okt. 5. 22:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem kb 1,5 èv volt mire feldolgoztam egy szakitást.

Az viszont nagyon helyes,h szakemberhez jársz!

2021. okt. 11. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!