Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel kéne bontanom az eljegyzést?
Figyelt kérdés
A vőlegényemmel 5 éve vagyunk már együtt, szeretni szeretjük egymást, de az a probléma, hogy ő már egyszerűen nem kíván engem, bárhogyan is próbálkoztam, az emlúlt fél évben nem akart, max két hetente egyszer úgy együtt lenni velem, illetve semmilyen minőségi időt nem töltünk együtt. Ő ezt a munkájára fogja, de a haverjaival rengedeteg iszik, minden hétvégén matt részeg, tehát egy ördögi körben van benne, egész héten fáradt a múlt hétvége miatt.
Viszont a szexet leszám1tva látom, hogy oda van értem, kedves velem, bókol, stb.
Szerintetek egy ilyen kapcsolat még menthető lehet?
23L
2021. okt. 2. 16:08
11/15 anonim válasza:
Többet fog inni és meg kevesebbszer áll fel neki idővel. Ha te erre egy életet építenél..
Nem az eljegyzés felbontása a kérdés,hanem a szakítás.
12/15 anonim válasza:
Én mondjuk nem lennék egy alkesszel, ha csak alkalmi ivó, akkor sem (bár a minden hétvégén részeg az már a gáz kategória)
13/15 anonim válasza:
Figyelj, ugyanebben vagyok, csak nalunk masfel eves a kapcsolat. A paromnak fontosabb a szomszedolas, a pialas, illetve a szomszeddal valo pialas mint en. Amikor iszik, beszelni se lehet vele mert agressziv es minosithetetlen ahogy hozzam szol. Fozni jo vagyok, van tiszta ruhaja es aludni mindig haza jar (a szex nalunk is kezd kikopni) kb mintha szallodaban lenne. En 25 eves vagyok, halogatom egy ideje a szakitast de inkabb most fajjon x honapig, minthogy tonkretegyem az eletemet. Javaslom te is lepd meg ezt, fiatal vagy, barkid lehet meg.
14/15 anonim válasza:
Mennyit híztál ezalatt az 5 év alatt?
15/15 anonim válasza:
Megcsal es utana be is rúg, h legyen az h részegség miatt fáradt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!