Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel kéne bontanom az eljegyzést?
A vőlegényemmel 5 éve vagyunk már együtt, szeretni szeretjük egymást, de az a probléma, hogy ő már egyszerűen nem kíván engem, bárhogyan is próbálkoztam, az emlúlt fél évben nem akart, max két hetente egyszer úgy együtt lenni velem, illetve semmilyen minőségi időt nem töltünk együtt. Ő ezt a munkájára fogja, de a haverjaival rengedeteg iszik, minden hétvégén matt részeg, tehát egy ördögi körben van benne, egész héten fáradt a múlt hétvége miatt.
Viszont a szexet leszám1tva látom, hogy oda van értem, kedves velem, bókol, stb.
Szerintetek egy ilyen kapcsolat még menthető lehet?
23L
Először beszéljetek. A tiniszerelmek 90%-a eleve halálra van ítélve.
Az állandó alkoholizálás, szexmentesség eleve szakító ok. Kérdezd meg, hogy így képzeli -e el a jövőjét, mert ha igen, akkor szakítani kell, nem eljegyzést felbontani.
23 évesen, 5 éve 1 kanival. MÉG NEM IS ÉLTÉL!!!
Menjetek szét, és keress egy ÉRETT FÉRFI partnert!
Nem megy neki a szex.
Alacsonyabb a libidoja.
Idovel ez rosszabb lesz csak.
furcsa, hogy senki sem akadt fenn azon, hogy alkoholista a fickó
Tehát összegezzük: alkesz és elhanyagol. Igen, pont ilyen emberrel érdemes házasodni...
Én biztosan nem akarnék megmenteni egy kapcsolatot, ahol:
1. a haverok fontosabbak nálam
2. a pia és részegeskedés fontosabb nálam
3. nem töltünk együtt minőségi időt, mert nálam minden fontosabb.
Ha te akarsz, próbálkozhatsz. Talán változik, talán nem.
Pedig én gyakran írom, hogy próbálják rendbetenni a kapcsolatot, de igazából ez csak akkor működik, ha mindkét fél akarja. Ez a faszi meg inkább piál minden hétvégén a haverokkal, hogy minthogy a menyasszonyával szexeljen én programokat csináljon. Nekem ez komolytalan és szánalmas.
Ugyanez volt nálunk is.
A párom libidója leesett, én mindent megpróbáltam de falakba ütköztem. Kiölte belőlem a nőiességem, egyáltalán nem foglalkozom már a nemiséggel évek óta és őszintén meglepődöm, ha találkozom valakivel aki felkavar. (Nem lépek félre, egy érintés nem esett eddig, sem szavak).
Érdekes, hogy most a párom aktívabb, nekem pedig már nem megy....
Viszont szívből imádom, csak már nem izgat fel.
Egy részem meghalt.
Te ne várd ezt meg!
A piálásra nem is mondok semmit, az ultra red flag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!