Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Fel kéne bontanom az eljegyzést?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel kéne bontanom az eljegyzést?

Figyelt kérdés

A vőlegényemmel 5 éve vagyunk már együtt, szeretni szeretjük egymást, de az a probléma, hogy ő már egyszerűen nem kíván engem, bárhogyan is próbálkoztam, az emlúlt fél évben nem akart, max két hetente egyszer úgy együtt lenni velem, illetve semmilyen minőségi időt nem töltünk együtt. Ő ezt a munkájára fogja, de a haverjaival rengedeteg iszik, minden hétvégén matt részeg, tehát egy ördögi körben van benne, egész héten fáradt a múlt hétvége miatt.

Viszont a szexet leszám1tva látom, hogy oda van értem, kedves velem, bókol, stb.

Szerintetek egy ilyen kapcsolat még menthető lehet?

23L

2021. okt. 2. 16:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%

Először beszéljetek. A tiniszerelmek 90%-a eleve halálra van ítélve.

Az állandó alkoholizálás, szexmentesség eleve szakító ok. Kérdezd meg, hogy így képzeli -e el a jövőjét, mert ha igen, akkor szakítani kell, nem eljegyzést felbontani.

2021. okt. 2. 16:14
 2/15 anonim ***** válasza:
30%

23 évesen, 5 éve 1 kanival. MÉG NEM IS ÉLTÉL!!!

Menjetek szét, és keress egy ÉRETT FÉRFI partnert!

2021. okt. 2. 16:18
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Nem feltétlenül, ha ő is akarja és mindketten tesztek érte, akkor még lehet menthető, viszont amíg nem oldódik meg a probléma, nehogy hozzámenj. Ha pedig nem javul a helyzet, akkor felesleges tovább húzni, mert idővel csak rosszabb lesz.
2021. okt. 2. 16:20
 4/15 anonim ***** válasza:
94%

Nem megy neki a szex.

Alacsonyabb a libidoja.

Idovel ez rosszabb lesz csak.

2021. okt. 2. 16:28
 5/15 anonim ***** válasza:
99%

furcsa, hogy senki sem akadt fenn azon, hogy alkoholista a fickó

Tehát összegezzük: alkesz és elhanyagol. Igen, pont ilyen emberrel érdemes házasodni...

2021. okt. 2. 16:32
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Amit leírtál az borzasztó. És ennél csak rosszabb lesz.
2021. okt. 2. 17:14
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Én biztosan nem akarnék megmenteni egy kapcsolatot, ahol:

1. a haverok fontosabbak nálam

2. a pia és részegeskedés fontosabb nálam

3. nem töltünk együtt minőségi időt, mert nálam minden fontosabb.

Ha te akarsz, próbálkozhatsz. Talán változik, talán nem.

Pedig én gyakran írom, hogy próbálják rendbetenni a kapcsolatot, de igazából ez csak akkor működik, ha mindkét fél akarja. Ez a faszi meg inkább piál minden hétvégén a haverokkal, hogy minthogy a menyasszonyával szexeljen én programokat csináljon. Nekem ez komolytalan és szánalmas.

2021. okt. 2. 17:25
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
23 évesen egy olyan kapcsolatban maradni, ahol nem kíván a másik meg segg részeg minden hétvégén... Háát.. Szerintem nem érdemes, ha csak nem akarszelvált lenni mire 30 leszel.
2021. okt. 2. 17:58
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez volt nálunk is.

A párom libidója leesett, én mindent megpróbáltam de falakba ütköztem. Kiölte belőlem a nőiességem, egyáltalán nem foglalkozom már a nemiséggel évek óta és őszintén meglepődöm, ha találkozom valakivel aki felkavar. (Nem lépek félre, egy érintés nem esett eddig, sem szavak).

Érdekes, hogy most a párom aktívabb, nekem pedig már nem megy....

Viszont szívből imádom, csak már nem izgat fel.

Egy részem meghalt.

Te ne várd ezt meg!

A piálásra nem is mondok semmit, az ultra red flag...

2021. okt. 2. 18:41
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Szóval mondja, hogy szép vagy cicám, de egy alkesz. Aha, feltétlen menj hozzá!
2021. okt. 2. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!