Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezd el az ex hazudni rólam szakítás után?
Az emberek kiváncsiak, hogy miért szakítottatok, erre kell mondani valamit. Vagyis nem kell, én megfogadtam, hogy semmit nem mondok senkinek. Ugyanakkor benn van a pakliban, hogy a volt párom elmondja az ő szemszögéből, hogy mi volt az ok. Sokan saját magukat akarják mentegetni ilyenkor.
Ilyenkor nem kell magadat védeni, mondjon amit akar, a többi meg a te magánügyed.
Szuper jó nagyon köszi!!!
Értem én, hogy sertettseg, de ez egy felnőtt férfitól elég gyerekes ennyire ferditeni. Én 30 leszek, de én nem csinálok ilyet. De ez én vagyok
Hogy miért?
Belegyalogoltál a büszkeségébe, sértettség, valami olyan dolgot tettél vele szemben amit nem bocsájtott meg és elégtételt vesz a maga módján.
Nem kell ezzel foglalkozni, aki ismer annak elmondod a saját verziódat és idővel abba hagyja ha senkit nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!