Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért kezd el az ex hazudni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezd el az ex hazudni rólam szakítás után?

Figyelt kérdés
Te miért tennél ilyet ha tennél? Mi keszter rá ilyenre? Roszindulatu pletykát terjeszteni miért jó a másikról mikor ő nem ártott neked? Felnőtt emberről van szó. Ettől többnek érzi magát?
2021. szept. 30. 10:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tettem ilyet, de elég egyszerű oka van; az által, hogy szakítottál, megbántottad őt és a büszkesége is sérült. Ezért próbál visszavágni az által, hogy lejárat.
2021. szept. 30. 10:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek kiváncsiak, hogy miért szakítottatok, erre kell mondani valamit. Vagyis nem kell, én megfogadtam, hogy semmit nem mondok senkinek. Ugyanakkor benn van a pakliban, hogy a volt párom elmondja az ő szemszögéből, hogy mi volt az ok. Sokan saját magukat akarják mentegetni ilyenkor.

Ilyenkor nem kell magadat védeni, mondjon amit akar, a többi meg a te magánügyed.

2021. szept. 30. 10:31
 3/12 anonim ***** válasza:
Ja és a közös ismerősök akiknek beszámolt a volt kapcsolatáról meg egész más ex barátot vagy barátnőt látnak mint ami volt. Sztem is tetves dolog kibeszélni a másikat szakítás után. De valakinek jól esik és könnyebb ha átszabja az exe jellemvonásait rosszra hogy neki adjanak igazat...
2021. szept. 30. 10:39
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A közös ismerősök ismernek téged. Azért nem mindent hisznek el. Pl azt mondja az exem, hogy lusta voltam nem végeztem házimunkát Ugyanakkor látták, hogy a lakás rendben van, van főzve, mert meg lettek kínálva. Ez csak egy példa.
2021. szept. 30. 10:43
 5/12 A kérdező kommentje:

Szuper jó nagyon köszi!!!

Értem én, hogy sertettseg, de ez egy felnőtt férfitól elég gyerekes ennyire ferditeni. Én 30 leszek, de én nem csinálok ilyet. De ez én vagyok

2021. szept. 30. 11:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Miért szakítottatok?
2021. szept. 30. 12:55
 7/12 A kérdező kommentje:
Egy kislany is képbe jött.... Most lett 23
2021. szept. 30. 13:08
 8/12 anonim ***** válasza:
Hírnév rontás, repülő majmok találsz videót a youtubeon.
2021. szept. 30. 14:05
 9/12 anonim ***** válasza:

Hogy miért?

Belegyalogoltál a büszkeségébe, sértettség, valami olyan dolgot tettél vele szemben amit nem bocsájtott meg és elégtételt vesz a maga módján.

Nem kell ezzel foglalkozni, aki ismer annak elmondod a saját verziódat és idővel abba hagyja ha senkit nem érdekel.

2021. szept. 30. 14:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Bántani akar!
2021. szept. 30. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!