Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez normális ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Több mint 2 hete tart ez az egész. A párom bizonytalan lett bennem az elején beszéltünk majd szép lassan megszünt majd 3 napra rá el jött és szakított velem. Elég csúnyán váltunk el egymástól, dühösen váltunk el egymástól én hiába akartam azt mondra ő már nem. Majd 4 napra rá újra írt hogy nem igy kellett volna lennie szeretne megbeszelni ha le nyugodott ő is teljesen. Nem irtt csak néhány naponta egy ilyet hogy szeretne majd beszélni higy nagyon rossz ez a helyzet. De közben a közösségi oldalán nem ezt láttam mert képeket osztogatott napjában is meg az idő vonalán szóval nem értettem. El kezdtem el bizonytalanodni hogy mégis miért kell ennyit várni ahhoz hogy el döntse mit akar tőlem. Majd el jött, meg ekkor is ideges volt. De már jobban meg hallgattuk egymást. Azt mondra időt kér hogy le nyugodjon, ilyen állapotban nem akar dönteni. Nem tudja mikor fog tudni le nyugodni de majd utana szeretne megbeszelni hogy mi legyen. Nem így ilyen helyzetben. Addig nem akar közeledni. Már 5 napja mióta szünetet kért. Nem beszélünk nem keres nem ír. Nem tudom ennek mikor lesz már vége de állandó bizonytalanságban vagyok. Szeretem de egyre inkább úgy érzem hogy erzelmileg el távolodok tőle azért amit csinal. Fogalmam sincs hogy csajozik e vagy hogy egyáltalán gondolkozik e rajta hogy akarja e még. Mert nem tudja meg mondani még hogy mit akar. Akkor akar erről beszélni ha lenyugodott. De ki tudja meddig lesz húzva meg ez az egész. Mit csináljak?
2021. szept. 27. 10:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez nem normális. Kihasználja a szereteted, bizonytalanságban tart, nem tudja veled megbeszélni ezeket. Velem egyszer csinálták meg, még 19 éves koromban. Megtanultam, hogy ebből nem jön ki semmi jó csak plusz szenvedés. Soha senkinek nem hagynám még egyszer, hogy így játszon az érzelmeimmel. Neked is ezt tanácsolom. Ha tőled szeretne valamit, azt veled beszélje meg, amúgy szórakozzon a jó k..va anyjával.
2021. szept. 27. 11:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
foglalkozz a saját ügyeiddel, próbálj minél kevesebbet gondolni rá
2021. szept. 27. 11:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg lesz itt egy harmadik, akiben még nem biztos. Ha véletlen nem is ez van, akkor sem kéne hagynod, hogy visszamenjen. Aki egyszer megcsinálta, megcsinálja újra. Ne legyél fix pont, akivel szórakozhat, lépj tovább.
2021. szept. 27. 12:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem neked kéne pontot tenni ennek a végére.
2021. szept. 27. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!