Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért van az hogy nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy nem tudok senkivel meg ismerkedni szakitas után?

Figyelt kérdés

Egy hónapja lett vége az 5 éves kapcsolatomnak, de már az elott sem nagyon egyeztunk.

O volt nekem az elso fiú, de már túl akarom magam tenni rajta, csak az a baj hogy ha írok fiukkal FBn elbeszelgetek, de hogy találkozzunk azt nem szeretném 😶 undorok más fiúktol, nem szeretném hogy mas hozzam nyuljon. Mit csinaljak hogy legyek ezen túl?

2021. szept. 26. 12:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Várj. Mi mást csinálnál. 1 hónap semmi. Majd nemsoká felébrednek az ösztöneid és megjön a kedved az ismerkedeshez. De egy hónap szakítas után még gyerekcipő.
2021. szept. 26. 12:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Még alig telt el idő, ez teljesen normális. Kell egy kis “gyászidőszak”. Szerintem kimondottan rossz döntés ilyen állapotban ismerkedni új emberekkel, abból általában semmi jó nem szokott kisülni. Adj időt magadnak.
2021. szept. 26. 12:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Ez úgy volt hogy mindig szakitottunk Es kibekultunk. Egy ido után meg szoktam Es már fel sem vettem hogy mi épp nem vagyunk együtt. Tiszta meg szokás volt már az egész es egy hónapja nem vagyunk együtt egyaltalan.😶
2021. szept. 26. 13:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Mert az írásod alapján inkább tininek tűnsz.
2021. szept. 26. 13:03
 5/8 A kérdező kommentje:
18
2021. szept. 26. 13:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Normális, 1 hónap az nagyon kevés. Általában 1 év körül szokott lenni mikor tényleg túllép az ember, persze függ a kapcsolat hosszától, az adott személytől, stb.

Majd eljön az ideje, nem kell görcsölni rajta.

2021. szept. 26. 13:13
 7/8 anonim ***** válasza:

5 év sok idő, és a szerelmet nem lehet erőltetni.

Én 25 évesen szakítottam 5 év után, decemberben találkoztunk utoljára. Azóta egyedül vagyok, pedig már sokan próbáltak megismerkedni velem, udvarolni, stb. Egyszerűen nem éreztem még azt a kémiát úgymond, hogy na, én vele akarok lenni, ráadásul élvezem, hogy újra megismerhetem magam, és csinálhatom azokat a dolgokat, amire exem fújt. (Ezek tök ártatlan dolgok amúgy, csak neki nem tetszettek valamiért.)

A szabadság is tud jóleső érzés lenni, és szerintem egyáltalán nem tanácsos új kapcsolatba kezdeni, amíg a másik helye kvázi ki sem hűlt melletted az ágyban.

2021. szept. 26. 19:03
 8/8 anonim ***** válasza:

én az első baránőm után kb fél évig nőre se tudtam nézni, és legalább 1év kelett h újra talpra álljak és rendbe jöjjek

iszonyat leépítő kapcsolat volt de én szerettem, pedig nagyon nem bánt velem jól a végén

majd ha eljön az idő h készen állsz egy következő fiut közel engedni magadhoz akkor tudni fogod, vagy h épp találkozol pont azzal aki beindít és magával ragad minden téren f/28

2021. szept. 27. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!