Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy nem tudok senkivel meg ismerkedni szakitas után?
Egy hónapja lett vége az 5 éves kapcsolatomnak, de már az elott sem nagyon egyeztunk.
O volt nekem az elso fiú, de már túl akarom magam tenni rajta, csak az a baj hogy ha írok fiukkal FBn elbeszelgetek, de hogy találkozzunk azt nem szeretném 😶 undorok más fiúktol, nem szeretném hogy mas hozzam nyuljon. Mit csinaljak hogy legyek ezen túl?
Normális, 1 hónap az nagyon kevés. Általában 1 év körül szokott lenni mikor tényleg túllép az ember, persze függ a kapcsolat hosszától, az adott személytől, stb.
Majd eljön az ideje, nem kell görcsölni rajta.
5 év sok idő, és a szerelmet nem lehet erőltetni.
Én 25 évesen szakítottam 5 év után, decemberben találkoztunk utoljára. Azóta egyedül vagyok, pedig már sokan próbáltak megismerkedni velem, udvarolni, stb. Egyszerűen nem éreztem még azt a kémiát úgymond, hogy na, én vele akarok lenni, ráadásul élvezem, hogy újra megismerhetem magam, és csinálhatom azokat a dolgokat, amire exem fújt. (Ezek tök ártatlan dolgok amúgy, csak neki nem tetszettek valamiért.)
A szabadság is tud jóleső érzés lenni, és szerintem egyáltalán nem tanácsos új kapcsolatba kezdeni, amíg a másik helye kvázi ki sem hűlt melletted az ágyban.
én az első baránőm után kb fél évig nőre se tudtam nézni, és legalább 1év kelett h újra talpra álljak és rendbe jöjjek
iszonyat leépítő kapcsolat volt de én szerettem, pedig nagyon nem bánt velem jól a végén
majd ha eljön az idő h készen állsz egy következő fiut közel engedni magadhoz akkor tudni fogod, vagy h épp találkozol pont azzal aki beindít és magával ragad minden téren f/28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!