Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szabadultak meg több éves bántalmazó kapcsolatból, mennyi időbe telt, amíg fel tudtátok dolgozni és újra tudtatok bízni?
Nagyon hosszú kapcsolatom szakadt meg. Bántalmazó kapcsolat volt, lelkileg nagyon terrorizált. Azért húzódott sokáig, mert nagyon féltem lépni bármit is, végül ő dobott messengeren egy mondatban, mert nem tetszett neki, hogy már megpróbáltam szembeszállni vele és számon kérni a viselkedését. Annyira befolyásolt és olyan szinten lehúzta az önbizalmamat, hogy még mindig a fejemben hallom a bántását. Olyanokat mondott, hogy becsüljem meg jobban, mert ahogy én kinézek úgysem kellenék senkinek én meg elhittem neki és olyan szinten hallom még most is a hangját a fejemben, hogy nem merem elhinni, hogy engem lehet szeretni, pedig úgy néz ki, hogy lenne aki szívesen lenne velem de rettegek tőle, hogy mi lesz, ha ő is ugyanilyen és megint így járok. Szakember már természetesen foglalkozik velem emiatt, de jó lenne már ettől az érzéstől megszabadulni.
Akik voltak esetleg hasonló helyzetben, mennyi ideig tartott amíg sikerült feldolgozni és tényleg újra élni? Tudom, hogy nincs erre meghatározott időtartam, csak kíváncsi vagyok.
5 év után még mindig nem sikerült teljesen sajnos :(
Azóta is képtelen vagyok normális, tartós párkapcsolat kialakítani, megtartani :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!