Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi miatt szakítottál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi miatt szakítottál?

Figyelt kérdés
2021. szept. 16. 21:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Felismertem, hogy nem szeret. Csak megszokásból van velem.
2021. szept. 16. 21:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Kiderult h bi hajlama van a páromnak es olyan dolgokat akart tőlem szexuálisan ami nekem kiverte a biztosítekot.

Helybol kiábrándultam. De előtte is csak lehozott valahogy a szexről folyamatosan. Ezzel meg vegképp.

2021. szept. 16. 21:27
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Mert egy munkakerülő lusta dög volt. Mindig csak a kifogások jöttek, ez nem fizet eleget, ott hülye a főnök, stb. De azt elnézte volna, hogy én lapátolom haza a lóvét és a belem kilóg.
2021. szept. 16. 21:37
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Mert annyi közös volt bennünk, mint az Antarktiszban és a Szaharában
2021. szept. 16. 22:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Dettó, mert amikor elmúlt a nagy láng, akkor láttam hogy a gondolkodásmódunkban, értékrendünkben, világról vallott nézeteinkben hatalmas szakadékok vannak. S igen én is hibás vagyok. Abban is, hogy nem "dolgoztam" a kapcsolaton, szépen elhidegültünk. Megszokássá vált, viták sorozatává, lapos szürke posvánnyá. Egy nap feltettem magamnak a kérdést, így akarok-e életem végéig élni, boldog lennék-e életem végén ha visszanéznék, vagy azon marcangolnám magam lehetett volna-e másképpen ha meghozom a döntést. Nem volt könnyű, de meghoztam.
2021. szept. 16. 23:44
 6/10 A kérdező kommentje:
Nálunk is sok sebből vérzik a dolog. Mások vagyunk. A szex se izgató, inkább róla szól.. nagyon megérett a szakítás..
2021. szept. 17. 00:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nárcisztikus, egoista, bántalmazó volt. Szerencsére hamar felismertem.
2021. szept. 17. 02:09
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem hibáztatom, elég volt egymásból
2021. szept. 17. 23:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Ezer ok miatt futhat zátonyra egy kapcsolat, de ha boldog akarsz lenni azt az okot keresd amivel flottul működhet. Nyilvánvalóan a megfelelő (illeszkedő) választással kezdődik, ehhez nem csak a partnered de magad is ismerned kell. Ha ez megvan akkor meg dolgozz rajta nap mint nap (!) hogy a láng, tűz fennmaradjon, ne kényelmesedj bele.
2021. szept. 17. 23:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem akarja kiirni a kapcsolati státuszát.
2021. szept. 17. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!