Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó egy ferfinak, hogy húzza az időt és ne tudjam elhozni a maradek cuccaimat?
Figyelt kérdés
Már több hete elkoltoztem. Napok óta próbálom elérni, hogy a maradek bútorokat, holmikat elhozzam. De valahogy sosem jó neki, hogy mehessek. Mire jó ez? Miért csinálhatja?2021. szept. 12. 20:18
11/20 A kérdező kommentje:
Az nem túl jó taktika, hogy szivat:)
Én szakitottam
Ha ott lenne új nő, az sem zavarna
2021. szept. 12. 21:13
12/20 anonim válasza:
Hát nem, ha valaki menni akar, az menni fog, majd kénytelen lesz rájönni. :) Akkor lehet, hogy próbál kitalálni valamit kínjában.
13/20 anonim válasza:
Kicsinyes bosszú / időhúzás stb. Majd megunja, ha felfogja, hogy részedről vége.
14/20 A kérdező kommentje:
El nen tudtam volna róla képzelni, hogy ilyen kicsinyes bosszúba belemenjen.
2021. szept. 12. 21:50
15/20 anonim válasza:
Nem biztos, hogy bosszú. Te szakítottál vele, valószínűleg neki ez fáj. Ahogy az is fájni fog neki, ha mész a cuccaidért és utoljára fog látni. Szakítás utáni cselekedetekért nem szabad bántani a másikat, ez egy természetes folyamat. Aki még szereti a másikat sok mindenen megy keresztül és mindannyian más-más módokon reagálunk. Én pl szerettem volna, ha az exem minél hamarabb viszi el a maradék cuccait, hogy ne később kavarjon fel. Ő viszont csomó ideig húzta (volna), ha anyuciját nem vonom be a dologba. Ami kicsit szánalmas, de hát ez van. Mivel haza költözött, így kénytelen volt neki szót fogadni.
16/20 A kérdező kommentje:
Én is lezárni szeretném, ezért csinálnám gyorsan.
Ha szeretne, ez max jó lehetőség lett volna talalkozni.
Bár igaz, az elég valószínű hogy utolsó találkozó lenne.
Pláne, hogy ezzel megbántott.
2021. szept. 12. 22:20
17/20 anonim válasza:
Nálunk a fájdalom miatt volt ez. Mármint részemről, őt nem érdekelte az egész, szerintem érzései sincsenek. De maradt nála valami, ami engem illetett volna. Viszont nekem az egész szakítás annyira fájdalmas volt hogy képtelen lettem volna még találkozni vele, egyszerűen nem ment. Egy darabig ment a huzavona, mert persze mélyen bennem volt, hogy látni akarom, hisz szerettem. Húztam az időt, mert jól esett hogy jelentkezik még. De nem lett könnyebb, sőt. Aztán inkább lemondtam a dologról és a találkozásról is. Nem bírtam elviselni még több fájdalmat, évek után úgy látni őt újra hogy már nem egyet alkotunk. Találkozni ölelés, csók és puszi nélkül. 😞
18/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom..ez nekem nem fér bele…ha szeretek valakit, nem kiszurok vele…
Nem tinik vagyunk, 40es 50es emberek…
2021. szept. 13. 06:54
19/20 anonim válasza:
Ha a kiszúrást az én 17-es válaszomra írtad akkor valamit nagyon félreértettél...
20/20 A kérdező kommentje:
17es értettem a válaszod...én a saját szitumban ezt kiszurásnak érzem meg...értem, hogy Nálad mi történt.
A héten bebocsáttatást nyerek és mehet a teherautom is. Végre lezárodik.
2021. szept. 13. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!