Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek használta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek használta a cuccaimat?

Figyelt kérdés

Eléggé fura ember volt az exem (fiú), mert sokszor az én tusfürdőmet, illatos krémjeimet használta, pedig neki is volt sajátja. Nagyon gyanakszom arra, hogy kipróbálhatta a sminkcuccaimat is, amíg nem voltam otthon. Visszagondolva ez azért is elképzelhető, mert egyszer arra értem haza, hogy valami csillámos por volt rosszul lemosva a szemhéjáról, mert a maradék még ott csillogott, amikor megláttam rajta (nem vicc, de tudom, hogy itt már páran röhögnek). Persze amikor rákérdeztem, akkor letagadta, hogy valaha is hozzányúlt volna a szemfestékeimhez. Nem foglalkoztam ezzel többet, egyébként is volt valami fura vonzódása a női kozmetikumokhoz. Szakítás után nem sminkeltem magam kb 2 hónapig, aztán használtam újra a sminkszereimet. És sajnos azt vettem észre, hogy a smink helyén kipattog a bőröm, ami lemosás után látszik. A szemfestéktől kipirosodik a bőröm.

Most nem ez a legnagyobb problémám, de rohadtul nem akarok valami gyulladást kapni. Vagy ha nem használta, akkor mit rakhatott bele szerintetek?

2020. máj. 6. 17:20
 1/5 A kérdező kommentje:
Természetesen a kukában landoltak ezek a termékek azóta.
2020. máj. 6. 17:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem rakott bele semmit. Viazont ha nem hazsnálta higiénikusan, kiüthet az arcod a baciktól, amik elszabadultak a téglyekben. Jól tetted, ki kell mindet szanálni.
2020. máj. 6. 17:40
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Lehet szimplán allergiás lettél az egyik összetevőre.
2020. máj. 6. 17:48
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem képzelődsz. Semmit nem tett bele.
2020. máj. 6. 18:24
 5/5 anonim ***** válasza:
75%

Kozmetikumok? Örülj!

Volt barátnőm egyik exe cipő és láb fetisiszta volt. És beleverte a cipőibe mikor szakítottak, és a barátnőm nem volt odahaza. Western csizma, 80.000, Dr. Martensz 40.000, ...

2020. máj. 6. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!