Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek használta a cuccaimat?
Eléggé fura ember volt az exem (fiú), mert sokszor az én tusfürdőmet, illatos krémjeimet használta, pedig neki is volt sajátja. Nagyon gyanakszom arra, hogy kipróbálhatta a sminkcuccaimat is, amíg nem voltam otthon. Visszagondolva ez azért is elképzelhető, mert egyszer arra értem haza, hogy valami csillámos por volt rosszul lemosva a szemhéjáról, mert a maradék még ott csillogott, amikor megláttam rajta (nem vicc, de tudom, hogy itt már páran röhögnek). Persze amikor rákérdeztem, akkor letagadta, hogy valaha is hozzányúlt volna a szemfestékeimhez. Nem foglalkoztam ezzel többet, egyébként is volt valami fura vonzódása a női kozmetikumokhoz. Szakítás után nem sminkeltem magam kb 2 hónapig, aztán használtam újra a sminkszereimet. És sajnos azt vettem észre, hogy a smink helyén kipattog a bőröm, ami lemosás után látszik. A szemfestéktől kipirosodik a bőröm.
Most nem ez a legnagyobb problémám, de rohadtul nem akarok valami gyulladást kapni. Vagy ha nem használta, akkor mit rakhatott bele szerintetek?
Kozmetikumok? Örülj!
Volt barátnőm egyik exe cipő és láb fetisiszta volt. És beleverte a cipőibe mikor szakítottak, és a barátnőm nem volt odahaza. Western csizma, 80.000, Dr. Martensz 40.000, ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!