Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exeteket,ha megtalálnátok a rosszlányok.hu,hogyan reagálnátok?
Figyelt kérdés
3-4 hónapja szakított velem a barátnőm.
Néha unalomba nézegetem az ottani húspiacot és megtaláltam.Még az arcát se takarta ki.
Első reakcióm úgy röhögtem,hogy majdnem behu..oztam.
Ti hogyan reagálnátok?
2021. szept. 5. 21:39
12/14 anonim válasza:
Nem hiszem hogy előttem nem ezt tette, lehet nem ott hirdetett de biztosan csinálta.
Hogy mit tennék?
Megkérdezném mióta ténykedik e remek iparban.
Mit és mennyiért vállal mert akkor engem is le ápolhatna persze ingyen.
Mivel az én barátnőm volt ezért megalázóan bánnék vele. Soha többé nem látnánk már egymást utána.
13/14 anonim válasza:
Semmit, az ő dolga. Amúgy se vagyunk rosszban, közös megegyezéssel váltak el útjaink. Eleve rá se találnék, mert nem lapozgatok a rosszlányokon unalmamban.
14/14 anonim válasza:
Kérdező! Semmi jele nem volt annak, hogy az exed ilyen könnyűvérű?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!