Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külön kassza esetén hogy "figyelitek" a másik pénzügyeit?
Leírom nálunk ez hogy volt/van:
Külön kassza van, még csak a közös dolgok sincsenek felezve amiket mi veszünk ( érzésre kb egyenlő), de azért kb az egyensúly tartva van, hol én hol ő fizet.
Össze költözés előtt mivel a családom üres ingatlanába költöztünk mondtam spóroljunk önerőre hisz nem lesz semmi kiadásunk a házra,szüleim támogatásként fizetik a rezsit stb, vesznek nekünk dolgokat vagy főznek mivel anyum ráér.( bár mondtam hogy megoldjuk nehogy már ti álljatok mindent, de nem értik)
A lényeg hogy most könnyen félre tudnánk tenni, amit én megteszek. Rendben nekem nincs nagy kiadasom neki van az autója meg egy mellékállású vállalkozása. De valahogy nem akar gyarapodni az ő félre tett pénze már 2éve kb ugyanannyi..valahogy úgy látom hogy nem érdekli ha marad pénze a hónapban marad ha nem akkor vesz el a kevés félretettből..
Onnan tudom hogy 3 4 havonta segítséget kér banki ügyekben, és onnan látom hogy mennyije van.
Bar anno azt mondta őt a pénz nem érdekli..de így soha nem lesz semmije
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!