Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van kiborulva?
Figyelt kérdés
Lebukott, hogy más nőkkel ismerkedik. Azzal védekezett, hogy ezek csak üzenetek. Kitessékeltem, menjen ahová akar! Most pedig minden formában keres és nem érti miért vagyok ilyen.
Nekem ez nem fér bele, hogy szivecskézik mással, lehet ez hiányzott tőlem?
2021. aug. 29. 20:45
1/3 Noren1989 válasza:
Sértett ego, elvesztette a fixnek vélt puncit. Helyesen tetted, de tarts is ki a véleményed mellett.
2/3 anonim válasza:
Az én párom mégcsak nem is védekezett siman hagyta hogy lelépjek.
A tied legalább még nem talált utódot idoben léptél le.
3/3 anonim válasza:
Szivacskézés azért nem biztos hogy ismerkedés ám.. Én is tudok vagy 5 lányt akivel simán belefér, mégsincs több a barátságnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!