Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiborulva kopogó gyászoló exxel mit tennétek?
7 év után téged talált meg?
Gondolom, megint egy amerikás cikk vagy film ihlette a kérdést.
Ilyen a valóságban nincs.
Tudod, kedves 6-os... Nagyon korán ítélkezel. Nem vagyok én senkinek sem a fejőstehene, meg végső megoldása, hogy urambocsá' még jópofizzak olyannal, akiben nem volt gerinc. Nyilván: Más a szitu, ha tényleg békében váltunk el, szeretetben váltunk el. Olyankor BÁRMIKOR állok az illetőnek rendelkezésére, mert nem vagyok g*ci. De aki átb*sz*tt (és sajnos idáig az összes exem olyan), annak én nem létezem. Ha nem tartottak annyira, hogy tiszta játékot játszanak velem, akkor nekem miért lenne kötelességem bármit hozzájuk adni?
Amikor NEKEM meghalt az apám, meghalt a nagyanyám aki gyerekkoromban addig vigyázott rám míg a szüleim betegre dolgozták magukat, akkor EZEK hol voltak? Amikor mélyponton voltam, EZEK a neszesemmifogdmegjólon kívül mit tettek hozzám? De legyünk barátok, legyek a lelki szemetesládájuk, legyek a megmentőjük olyanoknak, akihez f*sz*m közöm nincsen. Hát álljon már meg a menet! Ne akarjunk már belőlem nagyobb bohócot csinálni, mint ami alapból tudok lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!