Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kiborulva kopogó gyászoló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiborulva kopogó gyászoló exxel mit tennétek?

Figyelt kérdés
7 éve szakítottunk, azóta csak néha futunk össze közös ismerősök miatt. Tegnap este feljött hozzám zokogva hogy az anyja meghalt, és ő fél egyedül, és csak bennem bízik. De nekem azóta már más az életem, a telefonjáról felhívtam egy barátnőjét aki érte jött, de azóta is ezen jár az agyam és bűntudatom van hogy ismét cserben hagytam... ti mit tettetek volna a helyembe? Keressem meg, vagy mit tegyek?

2021. márc. 3. 23:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
25%
Megpróbálnám megnyugtatni és törődnék vele.
2021. márc. 3. 23:27
 2/18 anonim ***** válasza:
95%
Mindent jól csináltál. Ő az exed. Ezt hosszú távon jobb, ha tudatosítod mindkettőtökben.
2021. márc. 3. 23:43
 3/18 anonim ***** válasza:
72%

7 év után téged talált meg?

Gondolom, megint egy amerikás cikk vagy film ihlette a kérdést.

Ilyen a valóságban nincs.

2021. márc. 3. 23:45
 4/18 FoxtrotLidérc ***** válasza:
82%
Tényleges exeim mehetnének amerre látnának.
2021. márc. 4. 00:14
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Részvétet nyílvánítanék neki (mert azért érző ember vagyok) aztán ennyi és elküldeném, hogy többet ne zaklasson!
2021. márc. 4. 07:56
 6/18 anonim ***** válasza:
29%
Jesszusom milyen válaszok...tényleg nem véletlenül van itt ez a vírus, megértünk a kipusztulásra.
2021. márc. 4. 09:13
 7/18 FoxtrotLidérc ***** válasza:
78%

Tudod, kedves 6-os... Nagyon korán ítélkezel. Nem vagyok én senkinek sem a fejőstehene, meg végső megoldása, hogy urambocsá' még jópofizzak olyannal, akiben nem volt gerinc. Nyilván: Más a szitu, ha tényleg békében váltunk el, szeretetben váltunk el. Olyankor BÁRMIKOR állok az illetőnek rendelkezésére, mert nem vagyok g*ci. De aki átb*sz*tt (és sajnos idáig az összes exem olyan), annak én nem létezem. Ha nem tartottak annyira, hogy tiszta játékot játszanak velem, akkor nekem miért lenne kötelességem bármit hozzájuk adni?

Amikor NEKEM meghalt az apám, meghalt a nagyanyám aki gyerekkoromban addig vigyázott rám míg a szüleim betegre dolgozták magukat, akkor EZEK hol voltak? Amikor mélyponton voltam, EZEK a neszesemmifogdmegjólon kívül mit tettek hozzám? De legyünk barátok, legyek a lelki szemetesládájuk, legyek a megmentőjük olyanoknak, akihez f*sz*m közöm nincsen. Hát álljon már meg a menet! Ne akarjunk már belőlem nagyobb bohócot csinálni, mint ami alapból tudok lenni!

2021. márc. 4. 09:30
 8/18 anonim ***** válasza:
45%
7. Ezt is megértem, de én mindezek ellenére sem tudnék ilyen szívtelen lenni, nem vagyok haragtartó.
2021. márc. 4. 09:55
 9/18 FoxtrotLidérc ***** válasza:
50%
8: Okés, azt teljes mértékben el tudom fogadni, hogy más vérmérsékletű vagy, nagyobb a toleranciaküszöböd, mint a nagy átlagnak. De hogy csak azért pusztuljunk el, mert nekünk esetleg alacsonyabb, azt nem.
2021. márc. 4. 10:15
 10/18 A kérdező kommentje:
Itt én basztam át őt elég csúnyán! Elvállaltam egy munkát szó nélkül, úgy hogy tisztában voltam azzal hogy ezzel aláírom a kapcsolatunk végét jelentő papírt is, és csak otthagytam annyit mondva neki hogy sajnálom. Úgy hogy előtte titkoltam hogy felmondtam, a felmondási időm töltését és mindent, csak egy nap hazaállítottam összecsomagoltam és közöltem hogy utazok Szegedre, nagyon szeretem és sajnálom, megcsókoltam és ott hagytam.
2021. márc. 4. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!