Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiborulva kopogó gyászoló exxel mit tennétek?
Figyelt kérdés
7 éve szakítottunk, azóta csak néha futunk össze közös ismerősök miatt. Tegnap este feljött hozzám zokogva hogy az anyja meghalt, és ő fél egyedül, és csak bennem bízik. De nekem azóta már más az életem, a telefonjáról felhívtam egy barátnőjét aki érte jött, de azóta is ezen jár az agyam és bűntudatom van hogy ismét cserben hagytam... ti mit tettetek volna a helyembe? Keressem meg, vagy mit tegyek?2021. márc. 3. 23:23
11/18 FoxtrotLidérc válasza:
Igen, ez így más kontextusba helyezi a dolgot. Ez így nagyon gyász módon lett megoldva a részedről... Voltaképpen miért így cselekedtél?
12/18 A kérdező kommentje:
Mert izgalomra vágytam igazából, de szerettem és nem tudtam mit tegyek.
2021. márc. 4. 13:09
13/18 FoxtrotLidérc válasza:
Hát... Egyet gyanítok: Ez a lány nincsen túl rajtad. Ha van párja, ha nincs.
14/18 anonim válasza:
Szegény lány!🥺
Egy rohadék vagy!
16/18 anonim válasza:
Elég szánalmas, hogy 7! év után hozzád ment bőgni. Jól tetted hogy leépítetted, nem is értem, mit gondolt.
Ha ezt az én exem játszotta volna el, úgy kiosztom ott helyben, hogy csak pislog - és nem érdekel, hogy mi a nyűgje.
17/18 anonim válasza:
Ha majd te is gyászolsz megtudod mennyire fájdalmas és leszar majd mindenki.. mert nem tudnak mit kezdeni veled! Az ilyen húzásokat egyszer mindet visszakapod!
18/18 FoxtrotLidérc válasza:
17: Szerintem olvasd el újra a kommenteket, és hogy mit nyilatkozott a kérdező. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!