Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő volt mire szakítás után összeszedted magad?
Nem létezik közös megegyezés, az egyik mindig jobban akar menni, a másik ezt vagy elfogadja könnyen, vagy nehezen, de választása nincs.
Volt már pár nap is, volt fél év is. Sok dologtól függ.
Eseményektol függ csak nálam
Szakitások után általában ugy felpörgetem az életem ahogy csak lehet, hogy azt sem tudom hol álla a fejem. Es ugy megy.
Vőlegényemmel szakitas utan
Volt aki manko volt a netrol simigatott ölelt megcsókolt (exem soha..),már attoo majdnem elbőgtem magam milyen jólesik.
Azitan masik sraccal összejottem akivel meg folyamat zavarban voltam így hiába probáltunk kapcsolatot, amiert nem tudtam oldódni kidobott.
Aztán kimentem svájcba recepciósnak pr.stihotelbe :D
Ott el voltam hűlve az egésztől amit láttam kozben az utolso exem mel folyamat tartottam a kontaktot ő tartotta bennem a lelket hogy ne érezzem magam magányosnak.
Aztán átmentem németo-ba dolgozni vendéglátás.
Ott éreztem először azt, hogy valóban hiányzik a szex szerelem, egy srác. Azaz gyógyulási fázis. Ez a vőlegényemmel törtent szakitas után kb fél évvel.
Azonnal betöltötte az űrt rgy orosz srác hatalmas lángoló szerelem volt köztünk, de aztán az elromlott és egy másik orosz nagyon rámszállt.és aztán ő lett a nagy ő, az igazi. Mindent elsöprő.mellette meg az ex vőlegényemmel tudtam már érzelmek nélkul beszélgetni, itthon néha nála aludtam szex nélkul, lelkileg támogatott, hiányoztam neki, szexet is akart en nem mentem bele. Aztán szakitás után is mellettem állt, aztán lett egy trampli nője, még mindig szexelni akart velem, de nekem még mindig nem ment. Teljesen leblokkoltam már vele ilyenekben.
Aztán feladta. Végleg elment.
Néha még beszélünk de ennyi. Azota itthon vagyok egy másik nagy ő vel, nemsokára eljegyzés baba :) az exvőlegényemhez rengeteg mindenben hasonlit a legnagyobb spanok lennének a világon, ha ismernék egymást.
Mondta hogy ő nagyon nehezen tette magág túl amikor én kulfoldon voltam, ő még nagyban a szakítás miatt kínlódott.(én is lelkileg, de nem mondtam neki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!