Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás, válás és szétköltözés után mennyi idő, mire újra összeszedi magát az ember?
Velem ugyan ez történt, az ex dobott ki, talált magának mást. Középkorú vagyok, hirtelenjében én is a szülőkhöz költöztem vissza. Már a 6. hónap és még mindig nehéz feldolgozni, pedig már szeretnék túl lenni a dolgon. Alvásproblémáim vannak, elvagyok keseredve, elveszett minden ami számomra fontos volt. Most a karácsony volt nagyon nehéz és szomorú egyedül.
Változó, hogy ki mennyi idő alatt lép túl, ahogy az előttem válaszolók is írják.
Engem egy hónapja ért a szakítás, bár, mi már nyáron is szakítottunk. Akkor sokkal rosszabbul viseltem. Mondjuk az is igaz, hogy akkor még eltetett a remény. Újra is kezdtük, de minek..
Ő a mostani szakítás után azonnal összejött mással, minden egyéb igaz rá is a leírásodból.
Hát, nehéz, az biztos. Én sem tudom, meddig fog tartani. Mosz van mivel lefoglalnom magam, de januárban vissza a szürke hétköznapokba. El sem tudom képzelni egyelőre, hogy mással legyek és bánt, hogy neki ilyen gyorsan ment/megy.
Sajnálom, hogy én sem tudtam megválaszolni, hogy meddig tart a gyász. :(
Fel a fejjel, 1x minden jó lesz, biztos! :)
Állítólag az is sokat számít hogy az ember akarja-e a túllépést. Hát mondjuk én nagyon akartam, de 3 hónap után is rossz kedvű vagyok, motiválatlan és szenvedek.
Barátok is segíthetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!