Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan fogadjam a szakítást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam a szakítást?

Figyelt kérdés

Barátom eltávolodott tőlem érzelmileg az elmúlt időben. Úgy hiszem, hogy a héten hamarosan szakítani fog velem.

Én még mindig nagyon szeretem őt, ő viszont már nem szerelmes belém. Tudom, hogy ilyen megesik, és teljesen természetes, viszont még sosem éltem át ténylegesen szakítást.

Mivel lehet felkészülni rá előre érzelmileg?

2021. aug. 18. 01:25
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Közömbösséggel. Pszichológiailag akkor van a legnagyobb esélyed arra, hogy meggondolja magát, ha leszarod, összepakolsz és kész, távozol. Sőt, érts egyet vele, mondd, hogy szerinted is, aztán nézd meg, ahogy kapálózik szerencsétlen és köpni-nyelni nem tud.
2021. aug. 18. 01:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyet jó nagyon hamar lezàrni, nem szabad húzni.

Azonnal törólni, tiltani minden csatornàn. Kidobni mindent ami rá emlékeztet.

Elkezdeni sportolni, futni, úszni, akkor is ha nincs kedved.

Jó kajàkat enni, sokat aludni, ha kell altatóval.

Nem pasizni amíg nem vagy túl rajta

2021. aug. 18. 01:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én se várnám meg, meglépném én és élném az életem. Szar, de ilyet húzni még szarabb.
2021. aug. 18. 08:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Az első szakításom alkalmával nagyon kíváncsi voltam az okokra, hogy majd okulni és tanulni fogok belőle, erre az exem olyan szépen a képembe hazudott, hogy egy életre megutáltam.

A szakítás annak a ténye, hogy a kapcsolatba élő pár egyik fele úgy határozott hogy elengedi a másik ember kezét, nem akar többet vele foglalkozni. Ezt el kell fogadni, nem kell utána még beszélgetni és érdeklődni iránta hogy mennyire viselte meg, fel kell vállalni a döntés következményeit. A szakítás egy korszak vége,be kell zárni az összes pozitív emlékkel együtt és új kihívás felé kell tekinteni.

Persze ha van egy közös gyerek az felborítja a helyzetet, kénytelen vagy az exeddel napi-heti szinten beszélni és ez mindig feltéphet bizonyos sebeket, nagyon vacak dolog ezt átélni. Az egyik legjobb barátom úgy döntött, hogy a válásakor a lánya nevére íratta az egyik lakását és elbúcsúzott tőle(1,5 éves volt akkor), más országba költözött, új életet akart kezdeni tiszta lappal annyira mérges volt az exére.

2021. aug. 18. 09:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Beszélt velem barátom. Megbeszéltük, hogy rosszul fejezem ki magam, és, hogy csúszok szét. Adott egy utolsó esélyt javulásra, így szeptembertől elmegyek kommunikációs és egyéb irányú fejlesztésre.
2021. aug. 20. 15:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Szakítottam, és úgy fáj. Remélem jobb lesz idővel. Nagyon vacak érzés.
2021. aug. 20. 19:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Részvétem.
2021. aug. 20. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!