Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után miért fogadhatta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után miért fogadhatta el a meghívót?

Figyelt kérdés

Barátnőm szakított velem, mert szerinte nem szerettem eléggé, nem tettem ő érte eleget távkapcsolatban és más valaki a közelében meg csapja neki a szelet és a legszebbeket mondja neki, nem kell költenie semmit a lánynak, utaznia se kell, és ez így jobb, könnyebb útnak tűnik neki, hogy adna neki esélyt.

Miközben előtte meg elmondása szerint szerelmes volt belém és hogy olyan vagyok akire mindig is vágyott. (Én 26, ő 20)

Szakítás után viszont facebook-on egy esemény meghívóra reagált, amit én küldtem neki a szakításunk környékén. Érdekli, de nem azt jelölte be, hogy ott is lesz.

Nem tudom hova tenni. Akivel szakít a másik, attól miért fogad el ilyen meghívót? Vagy lehet nem vette észre, hogy én küldtem neki? Szinte semmi eseményre nem szokott jelentkezni, de most kivételesen igen. De ennek mi értelme? Vagy lehet tesztel, hogy elmegy majd az eseményre, és örülne neki, ha én is megjelennék ott, összefutva vele?

Ha annyira el akarnám vágni a másikat, nem fogadnék el meghívót tőle...

2021. aug. 17. 16:12
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Azért hívtam meg, mert akkor még nem tudtam, hogy szakítás lesz. Olyan hirtelen jött, nem adta semmi jelét, csupán szar időszakunk volt, sokat voltunk egymástól távol.

Azért nem mennék el, mert tartok a dologtól. Kétlem, hogy azért jönne el az eseményre, hogy velem összefuthasson. Ha annyira adni akarna nekünk mégegy esélyt, akkor nem így kéne, lehetne azt telefonon is, vagy írással érdeklődni felőlem.

2021. aug. 18. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!