Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lesz most? Ezt vajon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz most? Ezt vajon hogyan fogadhatta?

Figyelt kérdés

Megkérdeztem üziben egy fiút,hogy tényleg van barátnője(előtte viccelődött,hogy van,de egyébként nincs)?és aztán még írtam,hogy

(mivel nem válaszolt)ez azt jelenti, hogy nem?

Aztán még azt is írtam,hogy

Bocsi,hogy megkérdeztem.Szégyellem magma, nem tudom, hogyan fogok ezek után beszléni veled.Van valami ötleted?

2011. dec. 13. 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:

ez aztán a botrány...

pontlesz@rom kategória, és nagyon nem értem, te mit csámcsogsz rajta. ne tedd. semmi nem történt.

2011. dec. 13. 20:29
 2/7 A kérdező kommentje:
De miért nem ír nekem vissza akkor ??
2011. dec. 13. 20:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Semmi baj nem történt szerintem.

Ha előtte viccelődött, nyugodtan felfoghatná ezt úgy, hogy te is csak hülyéskedtél.

Viszont a bocsánatkérés utána..hát...enyhén szólva rossz ötlet volt. Ebből már simán rájön, hogy számít neked, van-e valakije.

Amugy hány évesek vagytok?

2011. dec. 13. 20:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Induljunk ki a matematikából. Esély rá, hogy van barátnője x% . Esély arra, hogy nincs barátnője 100-x%. Nem válaszolt ez 2 dologra vezethető vissza.

1. Nem hallotta/nem látta a kérdést. Írott vagy hallott formában tudattad vele a kérdező szándékod, és a kérdést ez attólé függ.

2. Van neki.

3. Nincs neki, csak szivat.

Adatokat felírtam, már csak ki kell számítanod.

Komolyabbra fordítva a szót.

"Van valami ötleted?"

Ezzel nincs semmi gond, hogy megkérdezted tőle...

2011. dec. 13. 20:40
 5/7 anonim ***** válasza:
UI: a bocsánatkérés fölösleges, és nem volt hasznos...
2011. dec. 13. 20:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Mi bajotok a bocsánatkéréssel?Ki mondta,hogy beszólhattok nekem?
2011. dec. 13. 21:47
 7/7 anonim ***** válasza:

na, először, nem értem, ha valakit nem érdekel a kérdés, mindek ír rá választ hogy:nem érdekel

akkor lépjen ki az illető,és kész. a másik, hogy te lány,kérdezőlány, nem kéne mindenért bocsánatot kérni,nem csináltál semmi rosszat, amiért bocsánatot kell kérni.aztán meg ha valaki beszól, azt senkitől nem kérdezi meg, hogy szabad-e.csak megteszi

2011. dec. 14. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!