Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nekem kellene keresnem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem kellene keresnem?

Figyelt kérdés

Négy hónapja a párom annyit írt üzenet-ben, hogy kell neki egy kis szünet, nem tudta megindokolni miért. Azóta nem keresett. Mit tegyek?

Mindketten 28 évesek vagyunk. Jó volt együtt minden, nem voltak problémák.

2021. aug. 15. 18:04
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok benne biztos, hogy nem adtam okot a szakításra.
2021. aug. 15. 18:20
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

"Megfordult bennem, hogy lehet úgy érezte nem szeretem őt és most azt gondolja magában, hogy ha igazán szeretném, akkor keresnem kellene."

Megértem, hogy szeretnél reménykedni valamiben, ha neked még vannak érzéseid iránta, de szerintem keress egy őszinte választ arra a kérdésre, hogy ha valaki szereti a másikat, akkor két év együttélés eltűnik-e mindenfajta beszélgetés, magyarázat nélkül az életéből úgy, hogy egy üzenetben időt kér, aztán négy hónapig nyoma sincsen.

2021. aug. 15. 18:20
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

"Nem vagyok benne biztos, hogy nem adtam okot a szakításra."

Mi volt az előzménye a szakításnak?

2021. aug. 15. 18:21
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Tehát annyi sem volt benne, hogy személyesen odaálljon eléd és annyit mondjon: sajnálom Baby, nekem most időre lenne szükségem,hogy atgondoljam a kapcsolatunkat.

Együtt éltek, mikor nem vagy ott,akkor ilyeneket kuldozget.

Utána mi történt?

Elmentél a cuccaidert gondolom,beszelteteek?

Vagy nem értem...

2021. aug. 15. 18:22
 15/20 A kérdező kommentje:
Kicsit úgy éreztem rámunt és nem voltunk együtt minden este, mint régen. Ezen kívül nem volt előzménye.
2021. aug. 15. 18:31
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ő kért a semmiből szünetet, neki kellett volna szólni, ha bármi változott. 4 hónap után inkább lépj tovább. Nem volt jó kapcsolat, hiszen azt se tudod miért lett vége. Nem ismered.
2021. aug. 15. 18:31
 17/20 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak magányos vagy , és rá vetíted ki
2021. aug. 15. 18:37
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Írj már rá hogy mi van veled?!
2021. aug. 15. 20:15
 19/20 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ti szakítottatok. Négy hónapról van szó... Nem hiheted komolyan, hogy ez még kapcsolat.

Az sem kizárt, hogy már tetszik neki valaki más. Ha egy kapcsolatban szünetet tartanak, abba rendre belefér az ismerkedés. Ha meg kialakul valami komolyabb, akkor az előző kapcsolat "szünet" státusza megváltozik "szakított"-ra, hisz összejön valaki újjal.

Szerintem kezdj el te is ismerkedni.

25/N

2021. aug. 15. 20:34
 20/20 anonim ***** válasza:
És a cuccaid azóta is a lakásában vannak? 1-2 hét az szünet, de 4 hónap az szakítás. Sajnálom, ez egy gerinctelen alak.
2021. aug. 17. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!