Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti se keresnétek többet?
Figyelt kérdés
6 évig voltunk a párommal egyűtt de tegnap össze vesztűnk egy hűlyeségen én haragomban azt irtam neki keresek mást azonnal tiltot még sms röl is!Ti keresnétek ?A Barátaim szerint féltékenységböl tiltott,de szerintem ilyen nincs aki féltékeny az nem tiltja a másikat.2019. szept. 29. 12:53
1/7 anonim válasza:
Szóval számodra az lenne a logikus, ha egy hülyeség miatt kuka lenne a 6 év?
2/7 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem de irt utána 1smst tűnj el (ez le maradt)
2019. szept. 29. 13:01
3/7 anonim válasza:
Megbántottad azzal, hogy belengetted hogy keresel mást. Most mit vársz, hogy ő kérjen bocsánatot azért, mert te 6 év után képes lennél egy veszekedés után mást keresni? (még ha esetleg tudja is, hogy csak visszavágásként írtad akkor is ez elég mély sebet tud hagyni)
Én a helyedben keresném és bocsánatot kérnék azért amit írtam. Sőt még akár akkor is jogos lehet a dolgok megbeszélése ha tényleg szakítani akartok, mert ennek nem hiszem, hogy az a helyes menete, hogy egymás lelkébe gázoltok.
4/7 A kérdező kommentje:
Igazad van.
2019. szept. 29. 13:32
6/7 A kérdező kommentje:
Most Bocsánatot kértem töle más telefonjárol de nem reagál rá sajnos
2019. szept. 29. 13:36
7/7 anonim válasza:
Szerintem most kicsit hagyd. Talán fél nap múlva visszaír, ha még érdekled. Reagálni fog, ha kellesz neki. Te megtetted, amit meg kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!