Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem kellene keresnem?
Négy hónapja a párom annyit írt üzenet-ben, hogy kell neki egy kis szünet, nem tudta megindokolni miért. Azóta nem keresett. Mit tegyek?
Mindketten 28 évesek vagyunk. Jó volt együtt minden, nem voltak problémák.
4 hónap hosszú idő
De ha úgy érzed írj neki
Szerintem semmit.
4 hónap,az nem kis idő.
Ha bármit akart volna keres.
Ír,hogy még időre van szüksége,vagy bármi, de ez a 4honap nulla kommunikáció, veszett ügy.
Sajnálom :(
És négy hónap zéró kommunikáció után már biztosan nem gondolnám, hogy mi még együtt vagyunk, vagy valaha együtt leszünk.
Igazából már akkor sem, ha egy ilyen üzenetet kapnék, mindenfajta indoklás nélkül, és eltelne pár anélkül, hogy személyesen beszélnénk.
Szerintem kb. egy hónap után lezártnak tekinteném a dolgot.
Megkérdezhetem, hogy mennyi ideig voltatok együtt?
Az a baj, már kombinálsz fejben, belegondolsz olyat,amit nem kéne.
Ennek a kapcsolatnak sajnos annyi, ez van. :(
Mi miatt mentetek egyébként szét?
Miért kért időt?
ez ennyi szerintem, ennek a kapcsolatnak mar vege.
alapbol annak kene keresnie a masikat, aki szunetet ker, es a ‘szunetnek’ sem kene 4 honapog huzodnia, hanem par hetig max.
azert kozben legalabb illett volna jeleznie, hogy gondolkozik meg vagy hianyzol neki vagy valamit, hogy epp mi a helyzet. ez igy nagyon gaz.
en max azert irnek neki meg egyet utoljara, hogy elmondjam, mennyire gaz, hogy igy eltunt es annyi nem volt benne, hogy megmondja, hogy reszerol vege. ne csinaljon mar belolem hulyet, hogy honapokig hagy a bizonytalanban varakozni, aztan ha futtyent a semmibol, majd ugrok. ez nem elfogadhato, reszemrol ez a veget jelentene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!