Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez csak szerintem nem korrekt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak szerintem nem korrekt?

Figyelt kérdés

Az utolsó exemmel nem túl békésen váltunk el. Megbeszéltük, hogy oké, ennyi volt, ő jobbra, én balra és hagyjuk egymást békén, én eleve nem hiszek ebben a volt párral azért maradjunk jó barátok felállásban.

Pár hónappal később pedig első körben a közös barátainkon, majd ami még súlyosabb, a munkahelyemen keresztül is igyekezett újra felbukkanni az életemben. Én ezt már nem akarom, nem reagáltam semmit a történtekre, de nem esett jól, hogy ennyi tiszteletet nem érdemlek meg tőle. Azóta mindkettőnknek van más az életében, az ő kapcsolata ráadásul nagyon komoly.

Szerintetek én vagyok gyerekes vagy jogosan érzem, hogy ő egy inkorrekt ember?

2021. aug. 15. 09:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az most egy dolog, hogy a kérdező osszejar-e massal, vagy sem.

Csúnyán szakítottak az exével és megmondta, hogy hagyja őt békén. Hasonló helyzetben vagyok, csak nem járok össze senkivel. :D

És amikor hónapokig próbálkozik felbukkanni egy olyan ex, aki bántott és szemét volt velem, miért is én vagyok a szemét, ha nem akarok vele jóban lenni?

Engedd el, kérdező. Ignoráld, ha nem kell a társasága, aztán majd befejezi. Nem tudsz mást tenni, ha a szép szóból nem értett anno.

2021. aug. 15. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!