Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem nem korrekt?
Az utolsó exemmel nem túl békésen váltunk el. Megbeszéltük, hogy oké, ennyi volt, ő jobbra, én balra és hagyjuk egymást békén, én eleve nem hiszek ebben a volt párral azért maradjunk jó barátok felállásban.
Pár hónappal később pedig első körben a közös barátainkon, majd ami még súlyosabb, a munkahelyemen keresztül is igyekezett újra felbukkanni az életemben. Én ezt már nem akarom, nem reagáltam semmit a történtekre, de nem esett jól, hogy ennyi tiszteletet nem érdemlek meg tőle. Azóta mindkettőnknek van más az életében, az ő kapcsolata ráadásul nagyon komoly.
Szerintetek én vagyok gyerekes vagy jogosan érzem, hogy ő egy inkorrekt ember?
Szerintem túlgondolod a dolgot.
Elváltatok, aztán ő nyomi módon megpróbált vissza súnnyogni, nem jött össze. Kár ezen pörögni, nincs ebben sokkal több.
(az egy másik kérdés, hogyha van párod, akkor miért a béna exeden pörögsz)
Ő nem jóban akar cska lenni szerintem veled, talán újrakezdené, hiányzol neki.
Ki szakított kivel egyébként?
#1 - igazabol nekem nem parom van, hanem osszejarok valakivel, aki boldogtalan az elettarsaval
#2 - o szakitott velem, termeszetesen :D
Attól, hogy vége, fontos lehetsz az exednek emberileg . Nem minden fekete és fehér.
Attól, hogy összejársz valakivel, nem feltétlenül kell kerülnötök egymást a régivel, mint holmi pestisest.
#9 - ertem es ebben igazad van. De amennyiben neked fontos a masik, nem az van, hogy tiszteletben tartod a kereset, hogy hagyjon beken?
Igazabol ram is lehet mondani, hogy onzo vagyok amiatt, mert nem szeretnek vele beszelni. Viszont ugy gondolom, o is onzo, amikor eldonti, hogy az keresemmel nem torodve felbukkan, mert nyilvan valamilyen modon hianyzom neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!