Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez csak szerintem nem korrekt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak szerintem nem korrekt?

Figyelt kérdés

Az utolsó exemmel nem túl békésen váltunk el. Megbeszéltük, hogy oké, ennyi volt, ő jobbra, én balra és hagyjuk egymást békén, én eleve nem hiszek ebben a volt párral azért maradjunk jó barátok felállásban.

Pár hónappal később pedig első körben a közös barátainkon, majd ami még súlyosabb, a munkahelyemen keresztül is igyekezett újra felbukkanni az életemben. Én ezt már nem akarom, nem reagáltam semmit a történtekre, de nem esett jól, hogy ennyi tiszteletet nem érdemlek meg tőle. Azóta mindkettőnknek van más az életében, az ő kapcsolata ráadásul nagyon komoly.

Szerintetek én vagyok gyerekes vagy jogosan érzem, hogy ő egy inkorrekt ember?

2021. aug. 15. 09:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem túlgondolod a dolgot.

Elváltatok, aztán ő nyomi módon megpróbált vissza súnnyogni, nem jött össze. Kár ezen pörögni, nincs ebben sokkal több.

(az egy másik kérdés, hogyha van párod, akkor miért a béna exeden pörögsz)

2021. aug. 15. 09:34
 2/11 anonim ***** válasza:
85%

Ő nem jóban akar cska lenni szerintem veled, talán újrakezdené, hiányzol neki.

Ki szakított kivel egyébként?

2021. aug. 15. 09:34
 3/11 A kérdező kommentje:

#1 - igazabol nekem nem parom van, hanem osszejarok valakivel, aki boldogtalan az elettarsaval

#2 - o szakitott velem, termeszetesen :D

2021. aug. 15. 09:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne egy baráti viszony? Ja, hogy nem vagy képes ŕá? Egy nős fétfi ürìtőzsákja vagy, de a tisztelet az kellene. De mire is? Komolyan nem érzes, jogy ütöd agyon egyik szavaddal a.másikat?
2021. aug. 15. 09:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Illetve attól, hogy te hiszel-e valamiban, vagy sem, müködhet. Az emberi kapcsolataink nem hit, hanem szándék kérdése. Te szeretőként adod elő a nagy elv- embert. Ez iszonyat gusztustalan. F, 37
2021. aug. 15. 10:08
 6/11 A kérdező kommentje:
Az en dontesem, hogy kivel akarok joban lenni es kivel nem. Igen, ha en valakivel nem akarok baratkozni, akkor ne keressen es ne akarjon ujra felbukkanni az eletemben. Ezt abszolut elvarom.
2021. aug. 15. 10:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Na, ez az, ami rólad szól, senki másról. Ilyen vagy emberként, nőként, barátként. Buta, egoista, vonalas. A máaikat awmmibe néző. És nem mellesleg ürìtőzsák. Nem tudom, mire ez a nagy öntudat.
2021. aug. 15. 11:06
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Te döntésed, mondd meg neki, de ne hibáztasd azért mert ő megpróbálta. Ne őt húzd le, kettőtök közül te vagy erkölcsileg aljább helyzetben.
2021. aug. 15. 11:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Attól, hogy vége, fontos lehetsz az exednek emberileg . Nem minden fekete és fehér.

Attól, hogy összejársz valakivel, nem feltétlenül kell kerülnötök egymást a régivel, mint holmi pestisest.

2021. aug. 15. 13:27
 10/11 A kérdező kommentje:

#9 - ertem es ebben igazad van. De amennyiben neked fontos a masik, nem az van, hogy tiszteletben tartod a kereset, hogy hagyjon beken?

Igazabol ram is lehet mondani, hogy onzo vagyok amiatt, mert nem szeretnek vele beszelni. Viszont ugy gondolom, o is onzo, amikor eldonti, hogy az keresemmel nem torodve felbukkan, mert nyilvan valamilyen modon hianyzom neki.

2021. aug. 15. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!