Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van, hogy valaki évekig nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, hogy valaki évekig nem tud túllépni? Lesz valaha másik kapcsolata?

Figyelt kérdés

Baráti körben egyre jobban aggódunk egy srác miatt, nevezzük Zs-nek. Zs több mint öt évig volt egy lánnyal, elég hullámzó volt 2-3 év után a kapcsolatuk, de mégis olyan biztos pontnak tűntek, aztán mégis kidobta a lány. Zs ezt látszólag jól kezelte, de hónapok múlva mégis írt neki, utalt neki az újrakezdésre. A lány ott közölte, hogy neki vőlegénye lett azóta és terhes. Zs itt próbálta mutatni, hogy jól van, de igazából nagyon szarul volt. Azóta talán 2szer próbált csajozni, de mind2szer elutasították, de elég kínosan mentek ezek az udvarlások. Azóta nem is próbálkozik, viszont nagyon szomorúan nézi a társaságban lévő párokat, és első számú ivópartner a szakításoknál.

Ez megy talán már több mint 3 éve. Van, aki soha nem lép tovább (mert nem tud / nem is akar)?

2021. aug. 15. 01:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Van! Én tudok olyat, akinek több mint 10 évvel a szakítás után is még minden gondolata azon pörög, hogy a párja milyen mocsok volt, és mégis mekkora hiba, hogy elhagyta őt.

Ha nem akarsz túllépni valamin, akkor nem is fogsz.

De 3 év még nem akkora katasztrófa, több embert ismerek akinek ennyi idő kellett kiheverni a szakítást.

2021. aug. 15. 09:36
 12/14 moozygoo ***** válasza:
100%

Nagyjából én is 3 évnél tartok.

Életem szerelme volt, dobott, azóta boldog párkapcsolata is van, tudom hogy soha többé nem leszünk újra együtt, mert próbáltam is vele utána összejönni.

Összejöttem azóta egy másik lánnyal, de végül szakítottam, nem tudtam beleszeretni, ő pedig belém nagyon, én már úgy éreztem magam hogy kihasználom ami rossz érzés volt és ezért mondtam ki hogy vége.

Elkezdtem sportolni, futni járni.

Hobbi is lett új, elkezdtem eljárkálni, strand, mozi, ide-oda beülni egyedül.

Ezek jó dolgok, mert aktívan töltök időt, és élvezem, de attól még ugyanúgy napjába eszembe jut az a bizonyos nő, pedig én nem akarom így élni.

2021. aug. 15. 12:07
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Egyébként 7-esnek mondom, nem fejtegettem a történteket, de itt mindketten hibásak voltak, a lány is, de Zs is elég sokszor mocsok volt vele, amit nagyon nehezen akart belátni. De akkor tényleg nagyon sajnáltam Zs-t, mikor a lány pár hónap múlva már vőlegénnyel terhesen utasította vissza.
2021. aug. 15. 13:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Igen, én is majdnem négy évet végigszenvedtem érzelmileg egy olyan ember miatt, aki egy percet sem érdemelt volna az életemből. Most is éli világát és képes belenézni a tükörbe.

Aztán találkoztam valakivel, aki felülírt bennem minden eddigi érzést. Beleszerettem és azóta sokkal boldogabb vagyok,mint valaha. A múltam miatt nem könnyű, meg kell küzdenem a démonaimmal... de szerelmes vagyok, nagyon. Eddig menekültem az alkoholba, a flörtbe, sok mindenbe... de most minden megváltozott. Ha Zs hajlandó tiszta szívből változni belül, ő is megkapja a boldogságot, amikor megérik rá.

2021. aug. 15. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!