Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jó kapcsolatból egy nap alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó kapcsolatból egy nap alatt kilépett. Visszajön valaha, megbánja?

Figyelt kérdés
Banális problémáink voltak, boldogok voltunk. Lánykérés, gyerekek rendszeres téma volt. Egy nap felkelt, és szakított, minden reális magyarázat nélkül. Szakításkor többször mondta, hogy szeret. Azóta nem tudok róla semmit, ennek már másfél hónapja. 25L 28F
2020. ápr. 18. 11:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő is úgy gondoltam volna, hogy ez milyen jó kapcsolat, nem szakít. A szakításnak biztos, hogy volt oka.
2020. ápr. 18. 11:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg talált egy jobbat.

Abban reménykedj, hogy ne akarjon visszajönni

2020. ápr. 18. 11:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Jobban jársz, ha nem akar visszatérni soha. A visszatérés az ő esetében annyit jelentene csak, hogy egy darabig megint beéri majd veled. Alkalomadtán újra dobbantani fog.
2020. ápr. 18. 11:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Amit itt leírtál azt a lexikonból másoltad az "önáltatás" címszó alatt?

Ha így kilépett, akkor az a kapcsolat neki NEM volt jó

2020. ápr. 18. 11:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, a hatad mögött mar jo ideje ismerkedett, es az illetövel össze is jött.

Bar gusztustalan dolog egyik naprol a masikra magyarazat nelkül eltünni, de sokan nagyon gerinctelenek.

Lepj tovabb, te is keress magadnak valakit, aki nem ilyen patkany.

2020. ápr. 18. 12:06
 6/7 anonim ***** válasza:
63%
Hát ez elég fura, biztos van valami oka. Én nem tudnám lezárni anélkül, hogy tudnám az okát, szóval én már biztosan rákérdeztem volna, azért ez egy olyan dolog amit meg kell beszélni, hogy tovább tudjunk lépni.
2020. ápr. 18. 12:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát ha azóta nem hallottál felőle semmit, és szakított beled már nem akar tőled semmit, engedd el .
2020. ápr. 19. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!