Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek ki a kapcsolatból?
3 éve vagyunk együtt és fél éve élünk együtt, a barátom lakásában. Viszont sajnos mivel az ő lakása, így ő azt gondolja, hogy neki joga van szabályokat szabni, ezért állandóan piszkál, hogy mit hova tehetek, papucs nélkül nem mászkálhatok, stb..(Ezt sokszor ordibálva.) Mondtam neki többször is, hogy én így nem tudok nyugodtan élni, ezért elköltözöm, ha továbbra is piszkál mindenért. Akkor megígéri, hogy nem fog, csak hogy ő mindenre rámondja azóta, hogy nem bántásból mondja, mert nagyon szeret. De én nagyon szeretnék már elköltözni, de ő egyszerűen azt mondja, hogy nincs elég okom rá, és nem ezt érdemli, ezért nem mehetek és kész. Vannak még más "apróbb" okok is a szakításra (káros szokások, politikai nézeteltérés), de összességében téyleg rendes velem,ezért is nehéz vele szakítani. Ezek számára nem elég elfogadható indokok.
Hogy kéne ezt intéznem?
Szóval ha csak elég jó indokod van rá, akkor hagyhatod el?
Szerintem a következő ilyen kijelentésénél köszönés nélkül állj fel, és elmész. Örökre.
Ennél a mondatnál összeszedtem volna magam és elmentem volna:
"De én nagyon szeretnék már elköltözni, de ő egyszerűen azt mondja, hogy nincs elég okom rá, és nem ezt érdemli, ezért nem mehetek és kész."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!