Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem furcsa, amikor vki több éves kapcsolatot pikk-pakk hirtelen le tud zárni?
Neked és még néhány embernek igen.
De ha valaminek vége, akkor nincs semmi értelme sírdogálni, sopánkodni, várni várni, és agyalni, és csupán azért nem elkezdeni ismerkedni.....mert jajj ez hosszú kapcsolat volt, akkor most az a rendje, hogy várok pár hónapot vagy 1 évet...
Minek? Az idő csak telik.
Őt nem érdekli ő túllépett rajtad, te még nem tudsz. És őt nem is érdekli , hogy mit gondolsz, pont magasról lesz**arja, hogy te azon agyalsz , hogy mi történhetett.
Sőt nem csak őt de rajta kívül az égegyadta világon senkit sem érdekel, hogy neked ez milyen érzés. Sajnálom de ez van. Senkit nem érdekel, hogy téged ez, hogy érint.
sőt a pasik örülnek, hogy végre van megint egy egyedülálló nő....erről pár instás vagy facebookos bejegyzés ugrik be :)
- A csaj feltesz egy képet amin a "szerelmével" van együtt...Like-ok száma: 42
- A csaj feltesz egy képet amin egyedül van és olyan kis vonzó kép: Like-ok száma: 298
Neked hirtelen volt, neki valószínűleg nem. Lassan elege lett a civakodásból. Egyszerűen elég volt.
Adhatott volna magyarázatot, de valószínűleg nem vágyott a vitára, vagy nem akarta, hogy elbizonytalanítsd.
Nem hiszem, hogy ne történt volna semmi..
Én 11 év után azért szakítottam, mert rám rakta a telefont. Akkor lett elég.
Én egyszer tettem ezt. Besokalltam. A másik pont beleszrt, hogy sokszor szóltam, hogy ez így nem oké és le is ültem vele beszélni. Falra hányt borsó volt. Egyik pillanatról a másikra kiiktattam az életemből.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!