Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éves kapcsolatom van, szeretjük egymást, de néha furcsa álmaim vannak, és nem tudom jelent e valamit? Bővebben lent.
3 éve vagyok a párommal, bár volt már megcsalás a kapcsolatunkban (inkább az ő részéről), ettől függetlenül már kb fél-1 éve minden rendben. Nemrég megismertem egy haverját, együtt szoktunk lolozni (játék). Tegnap éjszaka pedig azt álmodtam hogy megcsalom a páromat ezzel a sráccal. Elismerem jól néz ki a srác, de soha nem akarnék semmit tőle. Így nem értem, van e bármi jelentése ennek az álomnak. Kinek mi a véleménye erről?
18/L
"volt már megcsalás a kapcsolatunkban (inkább az ő részéről)"
Hát ezek után szerinted mi lehet a jelentése XDDD magyarul mindketten csaljátok egymást, most pedig új kukira vágyik a puncikád. Ennyit jelent. Mindketten gerinctelenek vagytok, megérdemlitek egymást.
jaj de gyerekes vagy :D
ez a megcsalásra megcsalás bosszú, aztán meg együtt maradtok... :D hát, megérdemlitek egymást.
mit jelent az álmod? semmit.
Pont, hogy nem koravének: éretlen kisgyerekek agyilag, akik próbálnak felnőttként viselkedni.
Bosszúcsók...istenem...
Természetesen van jelentése az álmodnak:
Vágysz az alkalomra,hogy megcsald társadat.
A boldogtalan kapcsolatok zöme azért marad boldogtalan,mert a boldogtalanjai azt várják,hogy társuk tegye boldoggá.Nagy tévedés!Az nem így működik!
Aki boldog akar lenni,annak boldoggá kell tennie testi,és szellemi értelemben azt,akit szeret,s azt,hogy hogyan,a társa taníthatja meg vele.
Röviden:Ha boldoggá tehetted szerelmed,te leszel a világ legboldogabbja,s ez csodákra tesz képessé.
Ez viszont is így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!